Esteu aquí: Inici Medi ambient Espais verds Parcs urbans

Parcs

Parcs

El concepte de Parc Públic, entès com a espai creat pel govern municipal per al lliure ús dels ciutadans, neix davant la necessitat d’oxigenar la ciutat i crear espais de lleure per tal de fer-la més saludable.

Però a més dels parcs i altres zones verdes urbanes, Tarragona disposa d’espais i parcs de caire més natural, sense oblidar la gran importància del verd viari com l’arbrat i les mitjanes i rotondes enjardinades.

Per a una millor gestió dels parcs i verd viari s’han establert diverses tipologies d’espais verds que es classifiquen d’acord amb el tipus de manteniment que requereixen. D’aquesta manera es fan compatibles els tractaments més naturals de parcs com el del Pont del Diable amb tractaments de jardineria més tradicional com el Parc de la Quinta de Sant Rafael i fins i tot jardins que es podrien considerar històrics com els Jardins de la Reconciliació o el Parc de Saavedra, o jardins totalment innovadors com l'Smart Parc Tabacalera, que inclou el jardí vertical més gran d'Europa i que funciona amb un sistema tecnològic punter de gestió de l'aigua.

A continuació trobareu un llistat dels diferents parcs amb tota la informació de cada un d'ells:

Parc de l'Amfiteatre Parc de Bonavista Parc del Camí de la Coma
Parc del Camp de Mart Parc la Col·lectiva Parc Puig i Valls
Parc de Saavedra Parc de Sant Antoni Parc de Sant Pere i Sant Pau
Parc de la Reconciliació Parc Rodriguez de la Fuente Parc del Riu Francolí
Smart Parc Tabacalera Parc Fitolaca Parc de les Amèriques

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant