Esteu aquí: Inici Medi ambient Informació ambiental Dia Mundial del Medi Ambient 2017

Dia Mundial del Medi Ambient 2017

Tarragona celebra el dia mundial del medi ambient amb activitats familiars per conservar el nostre entorn

El dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i des de l’Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de Arnia, Associació Aurora, FCC, GATA, La Sínia, L’Hort de la Sínia i Mare-Terra s’ha organitzat un programa d’activitats entorn de la natura, el respecte i la sensibilització pel medi natural.

El tret de sortida serà aquest cap de setmana, el dissabte 27  i el diumenge 28, es faran itineraris ornitològics per descobrir la diversitat d’aus que habiten en l’entorn natural més immediat com els Jardins del Camp de Mart i el passeig de les Palmeres. El divendres dia 2 de juny, el Metropol acull els XXII Premis Ones Mediterrània on es reconeixerà la tasca en defensa del medi ambient de la cantant Marina Rossell, l’advocada Cristina Almeida i els membres del Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona, entre d’altres. L’Associació Mediambiental La Sínia celebrarà el seu 20è aniversari amb un recorregut per reconèixer la biodiversitat del riu Gaià el dissabte, 3 de juny. El diumenge dia 4 de juny, l’Associació Aurora i GATA amb el suport de l’Ajuntament proposen la descoberta dels ecosistemes del bosc de la Marquesa.

Altres activitats destacades seran la instal·lació del punt informatiu “Separa bé l’orgànica” a la Rambla Nova, la descoberta de les papallones autòctones i la visita a un petit apiari per conèixer com funcionen les abelles. L’Escola de Natura Francolí obrirà les seves portes el dissabte dia 10 de juny  i les activitats es clouran el diumenge 11 de juny amb la 5a jornada Fem Francolí!, per descobrir i conservar el bosc de ribera.

 

 

Programa d'activitats 2017

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat