Esteu aquí: Inici Medi ambient Informació ambiental Dia Mundial del Medi Ambient

Dia Mundial del Medi Ambient

 

 

Tarragona celebra el 'Dia Mundial del Medi Ambient' amb activitats familiars per conservar el nostre entorn.

Dia Mundial del Medi ambient 2018

El dia 5 de juny se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, i des de l'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració d'Arnia, Associació Aurora, FCC, GATA, Associació Mediambiental La Sínia, L'Hort de la Sínia i Mare-Terra, s'ha organitzat un programa d'activitats entorn de la natura i el respecte i la sensibilització pel medi natural.

El tret de sortida serà el dissabte dia 26, en què se celebrarà la VI Jornada Fem Francolí!, per descobrir i conservar el bosc de ribera i el VI Mercat Agroecològic de l'Hort de la Sínia.

El diumenge 27 es farà una visita guiada per la platja de Tamarit, l'espai natural del riu Gaià i l'Hort de la Sínia.

El divendres dia 1 de juny, el Teatre Metropol acull els XXIV Premis Ones Mediterrània on es reconeixerà la tasca en defensa del medi ambient de l'actor Juan Diego Botto, la ONG Moriah, el documentalista Daniel Garibotti i el primatòleg Pablo Herrero, entre d'altres.

El dissabte 2 de juny l'Associació Aurora i GATA, amb el suport de l'Ajuntament, proposen la descoberta dels ecosistemes del Bosc de la Marquesa.

El dia 9 de juny es proposa un itinerari ornitològic per descobrir la diversitat d'aus que habiten en el nostre entorn natural com la zona portuària i el riu Francolí.

Altres activitats destacades seran la instal·lació del punt informatiu "Separa bé l'orgànica" a la Plaça Verdaguer, la descoberta del parc agroecològic de l'Hort de la Sínia i de les papallones autòctones i de la tortuga marina a la desembocadura del riu Gaià.

Les activitats es clouran el diumenge 10 de juny amb una visita a un petit apiari per conèixer com funcionen les abelles.

 

 

 

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant