Esteu aquí: Inici Medi ambient Informació ambiental Educació ambiental Altres activitats

Altres activitats

« Febrer 2020 »
Febrer
DlDtDcDjDvDsDg
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29

El Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona realitza altres activitats d'educació ambiental, ja sigui individualment o en col·laboració amb diverses entitats que treballen a la ciutat. Moltes d'aquestes activitats són de caire popular i obertes a la participació de tots els ciutadans.

 • Mercat de Bescanvi a Campclar: en col·laboració amb el Pla Integral de Campclar, ja s'han fet diversos mercats de bescanvi per tal de poder intercanviar aquells objectes/productes/aparells que estan en bon estat i que ja no utilitzem per d'altres que ens poden interessar.
 • Tallers diversos en carrers i places: en col·laboració amb el Pla Integral de Campclar s'estan fent diversos tallers de reutilització de residus als carrers i places del barri de Campclar. En aquests tallers s'apren a fer sabó, paper reciclat, moneders, i altres objectes.
 • Neteja de rius: en col·laboració amb l'Associació Aurora i amb el Projecte Rius, una vegada a l'any al voltant del més de febrer-març es fa una neteja de deixalles a les lleres dels rius de la ciutat, al Francolí i el Gaià.
 • Planta't: en col·laboració amb l'Associació Aurora i amb l'Associació Mediambiental La Sínia del Gaià anualment es fan plantades de vegetació per recuperar zones degradades.
 • Dia de l'Arbre: plantada d'arbres adreçada als escolars de la ciutat. Una vegada, a l'any al voltant dels mesos d'octubre i novembre, es convida les escoles per tal que els seus alumnes puguin plantar arbres en un punt concret de la ciutat. Amb la col·laboració de 40 Principales.
 • La Sinia del Gaià: l'Ajuntament de Tarragona té un conveni de col·laboració amb aquesta entitat per tal de fomentar les activitats d'educació ambiental i de protecció del territori que duen a terme a la zona de la desembocadura del riu Gaià
 • Depana: l'Ajuntament de Tarragona col·labora amb aquesta entitat que gestiona l'Espai d'Interès Natural de la Punta de la Mora.
 • L'Aurora: l'Ajuntament de Tarragona té un conveni de col·laboració amb aquesta entitat per tal de fomentar les activitats d'educació ambiental i la tasca d'integració sociolaboral de les persones amb malatia mental que duen a terme.
 • Societat d'Exploracions Submarines (SES): l'Ajuntament de Tarragona té un conveni de col·laboració amb aquesta entitat per tal de fomentar les activitats d'educació ambiental, de protecció i neteja del fons marí a Tarragona
 • Arrencada d'espècies invasores a la Platja Llarga: l'Ajuntament col·labora amb la Plataforma Salvem la Platja Llarga en les activitats d'extracció manual d'espècies invasores (Carpobrothus edulis) a la Platja Llarga.
 • Col·laboració a la festa del Club dels Tarraconins: anualment el Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona participa organitzant tallers i activitats a la festa d'aniversari del Club.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant