Esteu aquí: Inici Neteja i medi ambient Neteja i manteniment Serveis de neteja i desinfecció per la Covid 19

Serveis de neteja i desinfecció per la Covid 19

L'evolució de la pandèmia per la Covid-19 ha motivat la represa dels serveis de desinfecció per part del departament de Neteja. Tot seguit, es detallen aquests serveis:

  • Es realitzen un total de 10 serveis diaris de neteja i desinfecció amb aigua, conformats per 30 equips amb un total de 47 persones treballant en desinfeccions de via pública.
  • Per tant, el nombre total d'hores dedicades a la neteja i desinfecció amb aigua a la ciutat és de 300 hores diàries, de dilluns a dissabte (47 persones x 6,40 hores/jornada), els diumenges es realitzaran 90 hores de desinfecció, la qual cosa significa un total de 1.890 hores de desinfecció amb aigua a la setmana.
  • Pel que fa a la recollida de residus, es continua prioritzant les recollides, sobretot els mobles abocats a la via pública de forma incívica, els quals han augmentat molt en els darrers mesos.
  • Els serveis de recollida es presten amb normalitat, mantenint el servei ordinari habitual.

Tot seguit, adjuntem una taula informativa amb el detall del servei de la neteja i la recollida selectiva, abans de la Covid 19 i el que es posa en funcionament. En qualsevol cas, cal subratllar que els serveis es modifiquen en funció de la demanda i les necessitats detectades. Per tant, es tracta d’un document viu.

Et pots descarregar el document comparatiu en aquest enllaç

Segells de reconeixement d'administració oberta