Esteu aquí: Inici Espai públic i neteja Manteniment Avisos i incidències

Avisos i incidències

Per notificar avisos d’incidències a la via pública l'ajuntament posa a la disposició de la ciutadania l'aplicació web i mòbil Epp!

 

 

Amb Epp! El ciutadà que trobi una incidència a la via pública podrà fer una fotografia de la incidència, geolocalitzar-la, enviar-la a l’ajuntament i fer-ne un seguiment. Així de senzill. Quan el problema s’hagi resolt, l'usuari rebrà una notificació. Si no es pot resoldre, també rebrà una notificació que li n’explicarà els motius.

Els àmbits que cobreix el servei de moment són: neteja viària, contenidors, residus i recollides, platges, terrenys bruts, plagues (coloms, estornells, rates, paneroles, mosquits, vespes...), gossos i gats, enllumenat, voreres, jardineria, neteja i manteniment de parcs i jardins, marquesines autobusos, clavegueram i fuites d’aigua, olors, senyals i semàfors.

L’aplicació està disponible per a smartphones amb sistema operatiu iOS (a partir de versió 7.1) i Android (a partir de versió 4.0) en aquesta primera versió.

També es pot fer ús d’aquest servei a través del Telèfon Verd 977 296 222, durant les 24 h del dia, tots els dies de l’any.

 

Compartir

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat