Esteu aquí: Inici Espai públic i neteja Notícies Notícies 2019 Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià

Espais Públics licita els pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià Foto: Pep Moncusí (@tgnpep)
El termini de presentació d'ofertes finalitza el 20 de maig
06/05/2019

La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha licitat el subministrament dels pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià. Aquests nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal·lats durant l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

En total s’instal·laran 63 bancs de pedra i 93 blocs. El pressupost de licitació dels nous pilons de seguretat és de 55.000 euros, IVA inclòs. La previsió és que aquests nous elements de seguretat estiguin instal·lats durant els mesos d’estiu.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat