Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2018 Tarraco Viva El peix, de Roma a la nostra taula

El peix, de Roma a la nostra taula

« Març 2019 »
Març
DlDtDcDjDvDsDg
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Què
Gastronomia, Patrimoni i història, Visites, rutes i excursions
Quan
20/05/2018 11:30 to 13:00
Programació
Tarraco Viva
Localització
Preu
Lliure i gratuït
Afegeix a la teva agenda...

A càrrec de Xavier Veciana, xef del restaurant Balandra del Serrallo.

  • Xerrada-degustació.

El tractament del peix a la gastronomia romana i, per extensió, a la cuina antiga serà la base d’aquesta xerrada, en la qual coneixerem els sistemes de conserva que han perdurat fins ara, els peixos més habituals de consum i la pràctica d’algunes receptes evolucionades de com els romans menjaven a taula: l’escabetx, els musclos amb salsa olivada, el verat amb salsa agredolça, la sípia, el gàrum... En acabar la xerrada del xef serrallenc, els assistents a l’activitat podran degustar aquestes receptes.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

El peix, de Roma a la nostra taula

Comparteix

arxivat sota:
Museu d'Història de Tarragona Ciudades Patrimonio de la Humanidad UNESCO Tarragona Patrimoni Mundial
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat