Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2021 Misteri als Museus "La desaparició d'Irina Musayeba"

Misteri als Museus "La desaparició d'Irina Musayeba"

Els museus i centres culturals de la ciutat de Tarragona proposen una nova edició de l’activitat Misteri als Museus dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2021. L’activitat té el format d’un joc on els equips participants s’enfrontaran a tota una sèrie d’enigmes que trobaran a les diferents institucions museístiques.

L’enigma d’enguany, que s’ha de descobrir en grups formats i inscrits prèviament, se centra en La desaparició d’Irina Musayeva, una col·leccionista russa que era de visita a Tarragona i misteriosament desapareix. Les investigacions policials apunten que és un segrest i s’hauria produït en un dels museus. Els seus responsables fan una crida a la ciutadania per resoldre el misteri. 

Per a més informació en aquest enllaç

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, els Museus de la ciutat faran jornades de portes obertes els dies 8, 9 i 10, coincidint també amb el Misteri.  

Misteri als Museus "La desaparició d'Irina Musayeba"
Què
Visites, rutes i excursions, Patrimoni i història, Activitats familiars
Quan
09/10/2021 a 00:00 a
17/10/2021 a 00:00
Programació
Jornades Europees de Patrimoni
Preu
Gratuït
Venda d'entrades / Inscripcions

Grups formats per un màxim de 6 persones. L’edat recomanada a partir dels 12 anys. 

Els grups s’hauran d’inscriure a través d’un formulari que podran trobar al web Auriga Serveis Culturals 

Els grups podran passar per les diferents institucions museístiques lliurement i de forma gratuïta dins el període establert per la realització de la investigació (del 9 al 16 d’octubre). El diumenge 17 d’octubre estarà reservat a la resolució de l’enigma final i a l’entrega de premis per als participants.

Organitzat per 
Auriga Serveis Culturals / Ajuntament de Tarragona
Hi col·labora
Museu d'Història de Tarragona / Museu d'Art Modern de Tarragona / Museu Nacional Arqueològic de Tarragona / Museu del Port de Tarragona / CaixaForum de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta