Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2021 Tarraco Viva 2021 "Cuina a la romana. Tisanam Barricam. Sopa espessida d’ordi amb vegetals.", a càrrec de KUANUM

"Cuina a la romana. Tisanam Barricam. Sopa espessida d’ordi amb vegetals.", a càrrec de KUANUM

Proposta culinària en línia de cinc plats senzills i saludables de la cuina de l’antiga Roma, explicats perquè tothom els pugui «reconstruir» i tastar a casa. Ens sorprendrà descobrir com alguns d’aquests plats han evolucionat fins al nostre temps i s’han convertit en preparacions culinàries pròpies de la nostra tradició.

Durant cinc dies podrem incorporar al nostre menú tota mena de preparacions. Les propostes inclouen aperitius, una reconfortant tisana de cereals i llegums (que podria haver estat prescrita pel metge Galè de Pèrgam), un deliciós plat de temporada com és el capolat de porc amb albercocs i, per acabar, un curiós dolç fregit, les basyníes, enunciades per Ateneu de Nàucratis. Que vagi de gust!

 

Receptes

Panis azimus cum epityrum. Pa alís amb olives aromatitzades amb herbes.
Sala Cattabia. Com si fos un gaspatxo.
Tisanam Barricam. Sopa espessida d’ordi amb vegetals.
Minutal ex praecoquis cum porcello. Capolat d’albercocs amb carn de porc.
Basyníae. Basyníes d’Iris.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"Cuina a la romana. Tisanam Barricam. Sopa espessida d’ordi amb vegetals.", a càrrec de KUANUM
Què
Gastronomia
Quan
26/05/2021 21:00 to 21:40
Programació
Tarraco Viva
On
En línia
Preu
Gratuït
Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona - Patrimoni
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta