Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2021 Tarraco Viva 2021 "D’August a August. Ròmul Augústul, Odoacre i la fi de l'Imperi d'Occident", a càrrec de Septimani Seniores

"D’August a August. Ròmul Augústul, Odoacre i la fi de l'Imperi d'Occident", a càrrec de Septimani Seniores

Amb l’assassinat de Cèsar i l’arribada d’Octavià, el futur August, s’inicia un dels períodes més interessants i excepcionals de la història de Roma, el qual va acabar de manera oficial el 4 de setembre de l’any 476. Odoacre, cap dels hèruls, un poble germànic emparentat amb els gots, va obligar a abdicar l’emperador de només quinze anys Ròmul Augústul, que era fill de Flavi Orestes, magister militum presentalis del legítim emperador d’occident, Juli Nepot.

 

Un cop destituït Ròmul Augústul i assassinat Orestes, Odoacre va enviar els símbols del poder a l’emperador oriental en senyal de respecte i en reconeixença de la sobirania d’Orient sobre la d’Occident. A continuació es va proclamar Rex Italiae. L’Associació Catalana de Reconstrucció Històrica Romana Septimani Seniores abordarà aquest darrer moment de la història dels emperadors romans.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

"D’August a August. Ròmul Augústul, Odoacre i la fi de l'Imperi d'Occident", a càrrec de Septimani Seniores
Què
Patrimoni i història
Quan
30/05/2021 11:00 to 11:50
Programació
Tarraco Viva
Localització
Preu
3€
Venda d'entrades / Inscripcions

A través del web TGN entrades

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona - Patrimoni
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d’administració oberta