Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda 2023 Tarraco Viva Tutankamon (cast)

Tutankamon (cast)

Un faraó per l'eternitat

Recreació històrica a càrrec de KEMET, grup de recreació històrica de l’antic Egipte, Argos Tarragona i Projecte Phoenix

Novetat d'aquesta edició

1323 aC. Després de tan sols dinou anys de regnat, el faraó Nebkheperure-Tutankamon ha mort sense deixar cap fill hereu. Ha passat tota la vida procurant enterrar el passat herètic del seu pare, Akhenaton, construint imatges dels déus i abandonant l’anterior cort d’Amarna. Tebes, la restaurada capital d’Egipte, rep la notícia commoguda. 

Mentrestant, al palau de Malkatta, la reina vídua, els funcionaris, els líders militars i els poderosos sacerdots d’Ammó, dels temples de Karnak, comencen a preparar-se per celebrar un funeral que ompli d’or i tresors la tomba més espectacular mai trobada a l’antic Egipte. A la vegada, tothom pren posicions i es prepara per a la lluita per la successió. Qui s’asseurà al tron de les dues terres?

Passi en castellà.

Divendres 19 de maig, a les 21 h, en català.
Dissabte 19 de maig, a les 21 h, en castellà.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Tutankamon (cast)
Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan
20/05/2023 21:00 to 22:00
Programació
Tarraco Viva
Localització
Preu
5 €
Venda d'entrades / Inscripcions

A partir del dimecres, 3 de maig, a les 18 h, es poden adquirir on line a https://entrades.tarragona.cat o personalment a la taquilla situada a l’entrada dels jardins del Camp de Mart.

Hi col·labora
Argos Tarragona i Projecte Phoenix
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta