Esteu aquí: Inici Patrimoni Agenda Agenda

Agenda

Thalassa, el mar

Thalassa, el mar. La visió sobre el mar de poetes i narradors clàssics

Dramatització

NOVETAT

Talassa va ser, segons Xenofont, el crit dels guerrers grecs en veure el mar. Podien confiar, per fi, en el retorn segur a casa. Veurem la Mediterrània a través de les paraules d’alguns autors clàssics. Ja som a casa i tornarem a mirar i sentir aquella mar. Ovidi, Homer, Polibi i Catul, entre d’altres, ens mostraran la seva mar i, de retop, paisatges de la vida interior d’homes i dones de tots els temps. La Mediterrània no ha estat un amable i lluminós mar nostre, amb uns déus que, a voltes funestos, sovint tràgics, no tenien cap recança a tenyir-lo de sang. I no només ells. Des de l’antiguitat, ha estat camp de batalla i lloc de trobada. La literatura, que ha reflectit i ha cantat aquesta condició de moltes maneres, ha contribuït a bastir-ne un imaginari característic.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
16/05/2024 19:00 a 20:00
Preu
Lliure i gratuït amb aforament limitat
Organitzat per
TECLASMIT, col·lectiu de teatre popular

Comerciant a Tàrraco

Comerciant a Tàrraco. Recorregut del fòrum al macellum

Itinerari

Una ciutat romana era una ciutat comercial. A Tàrraco, la vida comercial es va concentrar a la Part Baixa de la ciutat, entre la plaça del Fòrum, on es feien els principals tractes i negocis, i el barri portuari, on arribaven nombroses mercaderies provinents d’altres províncies i es concentrava bona part de la producció artesana. No sabem el lloc exacte on s’ubicava el macellum de Tàrraco, però tot ens fa pensar que no devia ser gaire lluny del lloc que ocupa el mercat contemporani, a l’entorn del Fòrum de la Colònia. Quines eren aquestes mercaderies que arribaven a través del Port? Quins productes s’elaboraven i es venien a Tàrraco? Un recorregut pel Fòrum de la Colònia i el Mercat actual ens permetrà fer una aproximació al comerç d’una ciutat romana.

Punt de trobada: Fòrum de la Colònia.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Visites, rutes i excursions
Quan i on
16/05/2024 19:00 a 20:00
Preu
3 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

Organitzat per
Auriga Serveis Culturals
Hi col·labora
Mercats de Tarragona

Convivium 2024

Convivium 2024. Els orígens de la cuina de l'antiga Mediterrània

Activitat gastronòmica - Cicle TARRACO A TAULA

NOVETAT

Cinc restaurants, una pastisseria, un forn i cinc cellers tarragonins ofereixen un menú degustació per explorar els orígens de la cuina de l’antiga Mediterrània: El Terrat: by Quach, Seasons, El Llagut, La Xarxa Restaurant, la Pastisseria Velvet MGL, Forn de Nulles, Celler Pallarades, Celler Mas Vicenç, Vinyes de l’Albà, Vinyes del Tiet Pere i Adernats Vinícola Nulles. Els comensals descobriran com menjaven els romans, quina era la seva manera de cuinar, quins protocols establerts seguien i quines diferències hi havia entre els àpats de les diferents classes socials. Les propostes dels restaurants reinterpretaran, amb tècniques actuals i ancestrals, els sabors, les textures i les aromes de l’època, sempre amb l’objectiu de ser fidels pel que fa a ingredients i elaboracions.

Espai: Terrassa de l'Amfiteatre.

Durada: 150 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Gastronomia
Quan i on
16/05/2024 20:30 a 23:00

Entre onades i vaixells

Entre onades i vaixells. Claus de la navegació al Mediterrani romà

Conferència a càrrec de Patricia Terrado Ortuño, doctora en Arqueologia Clàssica

NOVETAT

Mitjançant una travessia pel Mediterrani, farem un viatge que ens submergirà en l’essència dels ports romans, en desxifrarem els secrets a través de l’arqueologia. Descobrirem la sagacitat amb què els romans coneixien i aprofitaven els recursos marítims, i utilitzaven embarcacions dissenyades per transportar des d’àmfores fins a columnes de més de dos metres. En aquesta ruta destaquem els actors comercials dels ports, revelant com fins i tot les dones exercien funcions empresarials. Explorarem oficis curiosos i revelarem els avantatges de les travessies marítimes. Aquesta anàlisi il·luminarà el fascinant teixit de la vida als ports romans, que oferirà una perspectiva única de les dinàmiques i fites que marcaven l’experiència de viatjar per mar a l’antiga Roma.

Durada: 55 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Xerrades i congressos
Quan i on
17/05/2024 19:00 a 19:55
Preu
Lliure i gratuït, amb aforament limitat

L'Odissea com no te l'han explicada mai

L'Odissea com no te l'havien explicada mai. Presentació de l'Odissea d'Inuk i conversa al voltant del clàssic

Presentació del llibre i conversa amb les professores de llatí, grec i cultura clàssica Meritxell Blay, Gemma Fortea, Juana M. Otón

NOVETAT

Per què és important llegir els clàssics grecs avui? Encara ens interpel·len? Arran d’una nova adaptació per a públic juvenil de L’Odissea d’Homer (Editorial Inuk - Il·lustracions: Genie Espinosa), Gemma Fortea, Juana M. Otón i Meritxell Blay, professores de llatí, grec i cultura clàssica, conversaran sobre la importància de l’obra i reflexionaran sobre la manera com s’han de transmetre els clàssics entre els joves. Cal rellegir els clàssics i adaptar-los a l’actualitat? Hem de continuar explicant l’Odissea com sempre ens l’havien explicada? Cal actualitzar-ne el llenguatge? Per què els joves no llegeixen? Totes aquestes preguntes i més es plantejaran durant la conversa al voltant de l’Odissea. En acabat, l’autora signarà els llibres que es podran adquirir durant l’acte.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Llibre il·lustratL'Odissea, d'Homer, versió adaptada de Meritxell Blay, amb il·lustracions de Genie Espinosa. Editorial Inuk

Què
Patrimoni i història, Xerrades i congressos
Quan i on
17/05/2024 19:00 a 20:00
Preu
Lliure i gratuït, amb aforament limitat

Del Fòrum al Teatre

Del Fòrum al Teatre. Una passejada per la vida de Tàrraco

Visita comentada

Visita comentada organitzada pel MNAT i el MHT, amb la qual es coneixerà com era la vida a l’antiga Tàrraco. Un recorregut guiat amb inici a l’antic Fòrum de la Colònia, on es duien a terme les activitats econòmiques, polítiques i religioses de la ciutat i es podien contemplar les representacions dels ciutadans il·lustres. I el final del recorregut és al Teatre romà de Tàrraco, un dels edificis d’espectacles on confluïen oci i negoci i on queda reflectida la importància de la ciutat dins de l’organització de l’Imperi.

Punt de trobada: Fòrum de la Colònia.

Durada: 90 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Visites, rutes i excursions
Quan i on
17/05/2024 19:00 a 20:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

Reserves a partir del 7 de maig a http://entrades.tarragona.cat o www.mnat.cat/activitats

Aqua Augusta

Aqua Augusta. Els aqüeductes romans als Pallaresos

Conferència a càrrec de Jordi López, ICAC

NOVETAT

S’explicarà la xarxa de subministrament hídric de la ciutat de Tàrraco i els diferents aqüeductes que hi van haver, així com les característiques i cronologies que presentaven. Es farà un esment especial dels dos que travessen el terme municipal dels Pallaresos, les restes específiques que se’n conserven i les actuacions d’excavació i restauració que s’hi han dut a terme. Un dels aqüeductes, construït en època d’August, passa pel bell mig del nucli urbà i n’han quedat nombrosos vestigis a vista. I el segon, proper al riu Francolí, presenta les restes d’un pont amb arcuacions i forma part de la mateixa conducció que el famós Pont de les Ferreres.

Durada: 45 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Xerrades i congressos
Quan i on
17/05/2024 19:00 a 19:45
Centre Jujol, els Pallaresos
Preu
Lliure i gratuït, amb aforament limitat
Organitzat per
Ajuntament dels Pallaresos

Tutankamon i Carter

Tutankamon i Carter. Els aqüeductes romans als Pallaresos

Recreació històrica a càrrec de KEMET. Grup de Recreació de l'Antic Egipte

NOVETAT

La Vall dels Reis està esgotada. Després d’anys d’excavacions, el magnat americà Theodore Davis dona per acabada l’exploració i es retira del jaciment. Totes les tombes i amagatalls amb les mòmies i els aixovars funeraris dels faraons ja havien estat descoberts. Tot i això, hi ha peces que no encaixen. Un petit vas amb el nom d’un faraó gairebé desconegut i un forat massa petit per ser la tomba d’un rei fan sospitar un arqueòleg metòdic, tenaç i sense formació acadèmica anomenat Howard Carter i el seu ric patró, Lord Carnarvon. Contra tot pronòstic, tots dos van fer realitat allò que ja ningú creia que fos possible, com va ser descobrir l’única tomba amb una mòmia reial completament intacta de l’antic Egipte i rescatar un nom oblidat durant massa temps sota la sorra del desert: Tutankamon.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
17/05/2024 20:30 a 21:30
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Organitzat per
Argos Serveis Culturals

Catarsi

Catarsi (κάθαρσις). Dionís als orígens del teatre grec

Recreació històrica a càrrec de l'Aula de Teatre de la URV, Zona Zàlata, Ludi Scaenici i La Im.perfecta

NOVETAT

Després d’una immersió apassionant al món del teatre popular romà, amb la reflexió sobre els seus orígens, el fil conductor ens va portar fins a la Grècia clàssica, en què textos d’un valor literari, poètic i teatral, d’una banda, i un teatre popular, per l’altra, ens observen des de la distància i ens projecten una saviesa escènica que ha perdurat al llarg del temps, fet que ens ha deixat un llistó de qualitat i creativitat difícil de superar i ha posat les bases d’allò que anomenem arts escèniques. L’Aula de Teatre de la URV, Zona Zàlata, l’Associació Cultural Ludi Scaenici i la Cia. La Im.perfecta ofereixen, a partir d’aquestes premisses, una reconstrucció del moment més apassionant del teatre grec, el pas del ritual al teatre com a tal, amb els seus personatges i la seva estructura escènica definida.

Una mirada atrevida als orígens del teatre a la Grècia clàssica, una visió amorosa de les nostres arrels culturals. Que comenci el ritual, que comenci l’espectacle!

Lloc: Espai August (Muralles).

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
17/05/2024 21:00 a 22:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Thermae et balneae

Thermae et balneae. Un espai d'igualtat a la societat romana

Recreació històrica a càrrec de Thaleia, grup de reconstrucció històrica de Tarragona

SPA: Sanus per Aqvam ('la salut a través de l'aigua'). Sembla una expressió molt moderna, però ja es feia servir fa més de dos mil anys. A les ciutats de l'Imperi, grans o petites, els ciutadans podien gaudir del plaer d'anar als banys públics. Eren un símbol de romanitat i un lloc d'igualtat, al qual totes les persones, independentment de la seva condició social, edat o sexe, tenien dret a accedir-hi. Era habitual veure rics nobles i esclaus o estrangers en un mateix espai mentre gaudien dels mateixos serveis. L'entrada era molt barata, tot just una cambra de as, o fins i tot gratuïta. A banda de la zona de piscines, els clients podien gaudir de biblioteques, tavernes, jardins, gimnasos i habitacions on es feien massatges o es podien depilar. A vegades, en aquests complexos dedicats totalment a l'oci es podien tancar negocis importants.

Accés: Entrada per Rambla Vella (Circ).

Edat recomanada: Més de 16 anys.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
17/05/2024 21:00 a 22:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Portuenses

Portuenses. Treball i negocis a la vida d'un barri portuari romà

Recreació històrica a càrrec de Projecte Phoenix

NOVETAT

Sens dubte, la xarxa de ports al Mare Nostrum romà va fer possible la pervivència del sistema polític que anomenem Imperi romà. Una xarxa de ciutats marítimes permetia fer negocis, sobretot als més afavorits. Però els ports, a banda de ser la manera més segura i ràpida de viatjar i transportar grans quantitats de mercaderies a l’antiguitat, implicaven tot una sèrie de tasques i oficis que donaven feina a un gran nombre de persones que no pertanyia a l’elit romana. Són els mariners i els capitans, els calafats, els estibadors, i un seguit de professionals o personal no especialitzat que feien possible tot el tràfec marítim fa dos mil anys. Com en l’actualitat, els ports romans eren fonamentals per la vida diària de moltes ciutats.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
17/05/2024 22:00 a 23:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Thermae et balneae

Thermae et balneae. Un espai d'igualtat a la societat romana

Recreació històrica a càrrec de Thaleia, grup de reconstrucció històrica de Tarragona

SPA: Sanus per Aqvam ('la salut a través de l'aigua'). Sembla una expressió molt moderna, però ja es feia servir fa més de dos mil anys. A les ciutats de l'Imperi, grans o petites, els ciutadans podien gaudir del plaer d'anar als banys públics. Eren un símbol de romanitat i un lloc d'igualtat, al qual totes les persones, independentment de la seva condició social, edat o sexe, tenien dret a accedir-hi. Era habitual veure rics nobles i esclaus o estrangers en un mateix espai mentre gaudien dels mateixos serveis. L'entrada era molt barata, tot just una cambra de as, o fins i tot gratuïta. A banda de la zona de piscines, els clients podien gaudir de biblioteques, tavernes, jardins, gimnasos i habitacions on es feien massatges o es podien depilar. A vegades, en aquests complexos dedicats totalment a l'oci es podien tancar negocis importants.

Accés: Entrada per Rambla Vella (Circ).

Edat recomanada: Més de 16 anys.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Castellà.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
17/05/2024 22:30 a 23:30
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Thermae et balneae

Thermae et balneae. Un espai d'igualtat a la societat romana

Recreació històrica a càrrec de Thaleia, grup de reconstrucció històrica de Tarragona

SPA: Sanus per Aqvam ('la salut a través de l'aigua'). Sembla una expressió molt moderna, però ja es feia servir fa més de dos mil anys. A les ciutats de l'Imperi, grans o petites, els ciutadans podien gaudir del plaer d'anar als banys públics. Eren un símbol de romanitat i un lloc d'igualtat, al qual totes les persones, independentment de la seva condició social, edat o sexe, tenien dret a accedir-hi. Era habitual veure rics nobles i esclaus o estrangers en un mateix espai mentre gaudien dels mateixos serveis. L'entrada era molt barata, tot just una cambra de as, o fins i tot gratuïta. A banda de la zona de piscines, els clients podien gaudir de biblioteques, tavernes, jardins, gimnasos i habitacions on es feien massatges o es podien depilar. A vegades, en aquests complexos dedicats totalment a l'oci es podien tancar negocis importants.

Accés: Entrada per Rambla Vella (Circ).

Edat recomanada: Més de 16 anys.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
18/05/2024 21:00 a 22:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Portuenses

Portuenses. Treball i negocis a la vida d'un barri portuari romà

Recreació històrica a càrrec de Projecte Phoenix

NOVETAT

Sens dubte, la xarxa de ports al Mare Nostrum romà va fer possible la pervivència del sistema polític que anomenem Imperi romà. Una xarxa de ciutats marítimes permetia fer negocis, sobretot als més afavorits. Però els ports, a banda de ser la manera més segura i ràpida de viatjar i transportar grans quantitats de mercaderies a l’antiguitat, implicaven tot una sèrie de tasques i oficis que donaven feina a un gran nombre de persones que no pertanyia a l’elit romana. Són els mariners i els capitans, els calafats, els estibadors, i un seguit de professionals o personal no especialitzat que feien possible tot el tràfec marítim fa dos mil anys. Com en l’actualitat, els ports romans eren fonamentals per la vida diària de moltes ciutats.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Castellà.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
18/05/2024 22:00 a 23:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Thermae et balneae

Thermae et balneae. Un espai d'igualtat a la societat romana

Recreació històrica a càrrec de Thaleia, grup de reconstrucció històrica de Tarragona

SPA: Sanus per Aqvam ('la salut a través de l'aigua'). Sembla una expressió molt moderna, però ja es feia servir fa més de dos mil anys. A les ciutats de l'Imperi, grans o petites, els ciutadans podien gaudir del plaer d'anar als banys públics. Eren un símbol de romanitat i un lloc d'igualtat, al qual totes les persones, independentment de la seva condició social, edat o sexe, tenien dret a accedir-hi. Era habitual veure rics nobles i esclaus o estrangers en un mateix espai mentre gaudien dels mateixos serveis. L'entrada era molt barata, tot just una cambra de as, o fins i tot gratuïta. A banda de la zona de piscines, els clients podien gaudir de biblioteques, tavernes, jardins, gimnasos i habitacions on es feien massatges o es podien depilar. A vegades, en aquests complexos dedicats totalment a l'oci es podien tancar negocis importants.

Accés: Entrada per Rambla Vella (Circ).

Edat recomanada: Més de 16 anys.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Castellà.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
18/05/2024 22:30 a 23:30
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

La visita del Comte Ciano a Tarragona

Conferència La visita del Comte Ciano a Tarragona, ara fa 85 anys, a càrrec de Carles Blanco i Joaquim Nolla.

Què
Xerrades i congressos, Patrimoni i història
Quan i on
23/05/2024 19:00 a 20:00
Organitzat per
Òmnium Cultural del Tarragonès

Comerciant a Tàrraco

Comerciant a Tàrraco. Recorregut del fòrum al macellum

Itinerari

Una ciutat romana era una ciutat comercial. A Tàrraco, la vida comercial es va concentrar a la Part Baixa de la ciutat, entre la plaça del Fòrum, on es feien els principals tractes i negocis, i el barri portuari, on arribaven nombroses mercaderies provinents d’altres províncies i es concentrava bona part de la producció artesana. No sabem el lloc exacte on s’ubicava el macellum de Tàrraco, però tot ens fa pensar que no devia ser gaire lluny del lloc que ocupa el mercat contemporani, a l’entorn del Fòrum de la Colònia. Quines eren aquestes mercaderies que arribaven a través del Port? Quins productes s’elaboraven i es venien a Tàrraco? Un recorregut pel Fòrum de la Colònia i el Mercat actual ens permetrà fer una aproximació al comerç d’una ciutat romana.

Punt de trobada: Fòrum de la Colònia.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Visites, rutes i excursions
Quan i on
23/05/2024 19:00 a 20:00
Preu
3 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

Organitzat per
Auriga Serveis Culturals
Hi col·labora
Mercats de Tarragona

Del Fòrum al Teatre

Del Fòrum al Teatre. Una passejada per la vida de Tàrraco

Visita comentada

Visita comentada organitzada pel MNAT i el MHT, amb la qual es coneixerà com era la vida a l’antiga Tàrraco. Un recorregut guiat amb inici a l’antic Fòrum de la Colònia, on es duien a terme les activitats econòmiques, polítiques i religioses de la ciutat i es podien contemplar les representacions dels ciutadans il·lustres. I el final del recorregut és al Teatre romà de Tàrraco, un dels edificis d’espectacles on confluïen oci i negoci i on queda reflectida la importància de la ciutat dins de l’organització de l’Imperi.

Punt de trobada: Fòrum de la Colònia.

Durada: 90 minuts.

Idioma: Castellà.

Què
Patrimoni i història, Visites, rutes i excursions
Quan i on
24/05/2024 19:00 a 20:30
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades

Reserves a partir del 7 de maig a http://entrades.tarragona.cat o www.mnat.cat/activitats

Thermae et balneae

Thermae et balneae. Un espai d'igualtat a la societat romana

Recreació històrica a càrrec de Thaleia, grup de reconstrucció històrica de Tarragona

SPA: Sanus per Aqvam ('la salut a través de l'aigua'). Sembla una expressió molt moderna, però ja es feia servir fa més de dos mil anys. A les ciutats de l'Imperi, grans o petites, els ciutadans podien gaudir del plaer d'anar als banys públics. Eren un símbol de romanitat i un lloc d'igualtat, al qual totes les persones, independentment de la seva condició social, edat o sexe, tenien dret a accedir-hi. Era habitual veure rics nobles i esclaus o estrangers en un mateix espai mentre gaudien dels mateixos serveis. L'entrada era molt barata, tot just una cambra de as, o fins i tot gratuïta. A banda de la zona de piscines, els clients podien gaudir de biblioteques, tavernes, jardins, gimnasos i habitacions on es feien massatges o es podien depilar. A vegades, en aquests complexos dedicats totalment a l'oci es podien tancar negocis importants.

Accés: Entrada per Rambla Vella (Circ).

Edat recomanada: Més de 16 anys.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
24/05/2024 21:00 a 22:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Portuenses

Portuenses. Treball i negocis a la vida d'un barri portuari romà

Recreació històrica a càrrec de Projecte Phoenix

NOVETAT

Sens dubte, la xarxa de ports al Mare Nostrum romà va fer possible la pervivència del sistema polític que anomenem Imperi romà. Una xarxa de ciutats marítimes permetia fer negocis, sobretot als més afavorits. Però els ports, a banda de ser la manera més segura i ràpida de viatjar i transportar grans quantitats de mercaderies a l’antiguitat, implicaven tot una sèrie de tasques i oficis que donaven feina a un gran nombre de persones que no pertanyia a l’elit romana. Són els mariners i els capitans, els calafats, els estibadors, i un seguit de professionals o personal no especialitzat que feien possible tot el tràfec marítim fa dos mil anys. Com en l’actualitat, els ports romans eren fonamentals per la vida diària de moltes ciutats.

Durada: 60 minuts.

Idioma: Català.

Què
Patrimoni i història, Teatre
Quan i on
24/05/2024 22:00 a 23:00
Preu
5 €
Venda d'entrades

Es poden adquirir en línia al web del festival o presencialment a la taquilla a partir del 7 de maig.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta