Esteu aquí: Inici Activitats i projectes Exposicions Josep M. Recasens: passió per la ciutat

Passió per la ciutat: Josep M. Recasens i Comes (1918-2013)

 

Les primeres eleccions municipals democràtiques des de 1934 van tenir lloc el 3 d’abril de 1979. A Tarragona, la victòria del partit dels socialistes va portar a Josep M. Recasens a l’alcaldia, triomf que repetiria en les eleccions de 1983 i 1987. Recasens, d'altra banda, va ser un historiador vocacional. Inicià la tasca de recerca de documentació als arxius de la ciutat a la dècada dels anys cinquanta i l’any 2011 rebé el títol de doctor honoris causa per la Universitat Rovira i Virgili.

L'exposició "Passió per la ciutat: Josep M. Recasens i Comes (1918-2013)", inaugurada el 17 de juny de 2014, va recórrer la trajectòria d'aquesta personalitat de la nostra ciutat. Es tracta, però, d'un itinerari que no només parla de la seva tasca com a governant, sinó que també tracta les seves facetes com a historiador i persona. El 14 d'agost ja es va tancar, però ara podeu consultar-ne els materials en aquest mateix espai del web.


> L'exposició:


> Biografia

> Bibliografia


> Recull de premsa

> Enllaços

 

> Crèdits


Organitzen:
Ajuntament de Tarragona. Àrea de Patrimoni Historicoartístic; Arxiu Històric Ciutat de Tarragona (AHCT); Biblioteca Hemeroteca Municipal de Tarragona (BHMT); Museu d’Història de Tarragona (MHT)

Segells de reconeixement d'administració oberta