Bicentenari Guerra del Francès

Esteu aquí: Inici Actes i conmemoració Notícies Presentació del còmic '1811. El setge de Tarragona'

Presentació del còmic '1811. El setge de Tarragona'

La publicació es presenta aquest dijous a les 20 h a la sala d’actes de l’Ajuntament
Presentació del còmic '1811. El setge de Tarragona' Portada del còmic
06/04/2011

Dins dels actes que commemoren el Bicentenari del setge de la ciutat durant la Guerra del Francès, sota el lema de 1811. Tarragona assetjada, la Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona edita el còmic 1811. El setge de Tarragona obra dels autors tarragonins Àngel - O. Brunet (textos) i Hugo Prades i Josep Lluís Zaragoza (il·lustracions).

El còmic es presenta aquest dijous 7 d’abril, a les 20 h a la sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona. La presentació anirà a càrrec d’Emili Samper, membre fundador i redactor de Comicat, la pàgina del còmic en català.

El còmic El setge de Tarragona (1811) es podrà adquirir a les llibreries de la ciutat. Tanmateix, a mitjan febrer es va iniciar la campanya coordinada per l’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona per a poder lliurar 500 còmics gratuïts als primers 500 tarragonins que tinguin la butlleta segellada.

Es distribuiran 2.500 butlletes als punts habituals de difusió cultural i al Museu d’Història de Tarragona. La butlleta haurà de ser segellada, com a mínim, en quatre dels llocs en els quals es desenvolupen les activitats relacionades amb 1811. Tarragona assetjada. Després, a partir del 19 d’abril, al Museu d’Història de Tarragona, es repartiran per ordre d’arribada els 500 còmics previstos.

 


© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal