• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2011 Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el premi de recerca de Batxillerat sota el títol "Pinzellades del record"

Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el premi de recerca de Batxillerat sota el títol "Pinzellades del record"

Tres alumnes del Sagrat Cor guanyen el premi de recerca de Batxillerat sota el títol "Pinzellades del record" Alumnes del Sagrat Cor de Jesús
Aquest premi s'emmarca dins el conjunt d'actes programats per la commemoració del bicentenari del setge de Tarragona durant la Guerra del Francès
21/07/2010

La tinenta d’alcalde de Patrimoni, Rosa Rossell i el conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, han atorgat aquest dimecres el premi extraordinari de recerca de batxillerat que convoca l’Ajuntament, a les autores Gemma Sans, Raquel Pascual i Anna M.Llauradó, que s’havien presentat amb el treball "Pinzellades del record". Les tres noies són alumnes de primer de Batxillerat del col·legi Sagrat Cor de Jesús i el seu tutor ha estat el professor Joan Andreu Torres.

Com a pas previ als actes de commemoració del bicentenari del setge de Tarragona durant la guerra (1811-2011), l’Ajuntament de Tarragona va convocar dos premis extraordinaris per promoure la recerca d’aquest esdeveniment històric. El primer va ser el 13è Premi d'Història Gramunt i Subiela, amb caràcter extraordinari, adreçat a projectes de recerca universitària sobre aspectes relatius a la història de Tarragona i comarca durant la Guerra del Francès (1808-1814) i que fou atorgat al projecte de recerca "El setge de Tarragona de 1811: els exèrcits enfrontats", presentat per Francesc Murillo Galimany.

El segon, destinat a premiar els treballs de recerca de batxillerat, amb la intenció de fomentar la capacitat d’investigació i recerca als estudiants, premiant l’esforç invertit i valorant la importància que aquest té en la seva formació, s'ha fet públic aquest dimecres. En aquesta línia, Rosa Rossell ha felicitat les alumnes “per la qualitat del treball” i Joan Sanahujes, per la seva part, les ha “encoratjat a continuar en aquesta línia, treballant intensament en la seva formació futura".

El premi rebut consisteix en un ordinador portàtil, la publicació d’una ressenya en alguna revista o anuari i un abonament per a tots els actes programats per a l’any 2011 de la Conselleria de Patrimoni. Finalment també s’atorga al centre del Sagrat Cor de Jesús un val de 200€ per a l’adquisició de material didàctic i/o educatiu.

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal