Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2012 Més de 90 alumnes han participat a “Escola vine a l’Arxiu. Descobriu com era la Rambla amb nosaltres”

Més de 90 alumnes han participat a “Escola vine a l’Arxiu. Descobriu com era la Rambla amb nosaltres”

Més de 90 alumnes han participat a “Escola vine a l’Arxiu. Descobriu com era la Rambla amb nosaltres”

Aquesta activitat pretén atansar els alumnes als aspectes històrics, socials i culturals de Tarragona a partir dels treballs de cerca i aprenentatge amb els fons documentals de L’Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona, i de l’apropament a les nombroses imatges antigues i noves de la Rambla de Tarragona.
12/12/2012

 

Més de 90 alumnes del Col·legi El Carme de Tarragona han participat de l’activitat “Escola vine a l’Arxiu. Descobriu com era la Rambla amb nosaltres”. Els escolars, entre 9 i 12 anys, han confeccionat diversos murals que tenien com a base unes imatges impreses gegants de la Rambla de Tarragona. A partir de fotografies del fons de L’Arxiu, els nens intervenien amb diferents materials i incorporaven les imatges familiars sobre la Rambla que havien portat de casa seva. Paral·lelament també s’ha fet un treball a taula, creant un collage, amb còpies de fotografies antigues d’aquesta via principal de la ciutat, tot cercant escenes individuals, amb l’objectiu de crear la seva “imatge particular” de la Rambla.

La iniciativa Escola vine a l’Arxiu s’ha desenvolupat en el marc de l’SCAN Festival Internacional de Fotografia i ha estat organitzada per L’Arxiu i Petites Experiències Fotogràfiques.

Podeu visualitzar la galeria d'imatges.

Segells de reconeixement d’administració oberta