• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2014 Concurs de Fotografia Chinchilla. L’espai i el pas del temps

Concurs de Fotografia Chinchilla. L’espai i el pas del temps

Del 16 d’octubre al 21 de desembre del 2014
14/10/2014

 

Tarragona Cultura, el Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu i Innovarout, amb la col·laboració de Ramon Segú Chinchilla i del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, convoquen el Concurs de Fotografia Chinchilla, amb l’objectiu d’incentivar als ciutadans de Tarragona a què interpretin cinc imatges de diferents indrets de la ciutat captades en el passat per les càmeres de la nissaga de fotògrafs professionals Chinchilla.

Les instantànies històriques escollides serveixen com a proposta per identificar, evocar i fotografiar aquests espais, amb l’objectiu de copsar els canvis registrats amb el pas del temps. En la seva tria, el jurat valorarà la tècnica lliure i creativa dels participants.

El jurat del concurs determinarà el primer i el segon premis del concurs, mentre que el tercer s’atorgarà a la imatge que popularment hagi rebut més “m’agrada” a la pàgina de Facebook de Tarragona Cultura, on es publicaran cinc àlbums relacionats amb les cinc instantànies triades, els quals s’alimentaran amb les fotografies participants a mesura que es vagin rebent.

El concurs tindrà lloc durant el període en què tindrà lloc en el marc del Festival SCAN, del 16 d’octubre al 21 de desembre, Per participar-hi hauran d’enviar les seves imatges al correu electrònic concurschinchilla@gmail.com.

Bases del concurs

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona
Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat
Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal