Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2015 L'exposició de Ramon Segú Chinchilla es trasllada a l'Espai Turisme

L'exposició de Ramon Segú Chinchilla es trasllada a l'Espai Turisme

L'exposició de Ramon Segú Chinchilla es trasllada a l'Espai Turisme

La mostra deixa l’espai de l’Arxiu que ha rebut més de 3.500 visitants des del novembre de 2014
29/04/2015L’exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys setanta a Tarragona", que des del mes de novembre de l'any passat ha estat visitada per més de 3.500 persones a les dependències de L'Arxiu, Espai Tabacalera, es trasllada ara a l'Espai Turisme del carrer Major. En aquesta nova ubicació i la col·laboració de Tarragona Turisme, l'exposició restarà oberta de l'1 de maig al 24 de juny.

L'exposició, organitzada pel Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu, mostra una selecció d’imatges en blanc i negre captades per aquest fotògraf professional que il·lustren els canvis i les transformacions que poc a poc s’anaven generant en l’urbanisme de la ciutat, així com les visites de personatges, les commemoracions oficials de l’època, les festes, els castells, els costums, la Setmana Santa... o bé, simplement, la vida quotidiana d’uns anys en els quals el que era vell no acabava de desaparèixer i el que era nou començava a arribar. Una dècada, la dels setanta, que significava el pas d’un règim dictatorial a un règim democràtic, d’una economia subdesenvolupada a la consolidació d’una de les àrees industrials i turístiques més actives i dinàmiques de Catalunya, amb el conseqüent creixement meteòric de la població que va comportar.

Horari Espai Turisme:
De dilluns a divendres de 10-14 h / 15-17 h
Dissabtes de 10-14 h / 15-19 h
Diumenges i festius de 10-14 h

Segells de reconeixement d'administració oberta