Esteu aquí: Inici Patrimoni Patrimoni documental Arxiu Notícies Notícies 2015 Seleccionades les imatges guanyadores de la primera edició del Concurs Chinchilla

Seleccionades les imatges guanyadores de la primera edició del Concurs Chinchilla

Seleccionades les imatges guanyadores de la primera edició del Concurs Chinchilla

Aquesta convocatòria ha proposat reinterpretar cinc imatges del fons que la nissaga Chinchilla va cedir a L’Arxiu
Seleccionades les imatges guanyadores de la primera edició del Concurs Chinchilla Imatge que ha obtingut el primer premi, d'Anna Marquès
15/01/2015


El jurat del Concurs Chinchilla, format per Ramon Segú Chinchilla, Jordi Abelló i Jordi Piqué, es va reunir ahir al Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu per seleccionar les imatges guanyadores del primer Concurs Chinchilla, organitzat per Tarragona Cultura, el Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu i Innovarout. Aquest concurs va ser convocat l’octubre passat amb l’objectiu d’incentivar que els ciutadans de Tarragona interpretessin, des de l’actualitat, cinc imatges de diferents indrets de la ciutat captades en el passat per les càmeres de la nissaga de fotògrafs professionals Chinchilla.

Les guanyadores han estat imatges que reinterpreten les fotos de Chinchilla fetes al Serrallo i a l’Amfiteatre. Les seves autores són Anna Marquès (primer premi) i Maria José Carrion (segon i tercer premis). El primer i segon premis han estat decidits pel jurat, mentre que el tercer premi s’ha determinat mitjançant una votació popular al Facebook de Tarragona Cultura. En la seva tria, el jurat ha valorat la tècnica lliure i creativa dels participants.

Els premis són els següents:

1r premi: Una càmera fotogràfica digital, una fotografia de Chinchilla signada i un dinar per a dues persones al restaurant Fleca Flaqué, del Polígon de Riuclar.

2n premi: Una nit d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar per a dues persones a l’Hotel Guillermo Tell de Barcelona (de quatre estrelles), una fotografia de Chinchilla signada i un dinar per a dues persones al restaurant Fleca Flaqué del Polígon de Riuclar.

3r premi: Un dinar per a dues persones al restaurant Castillo de Javier, de Salou, una fotografia de Chinchilla signada i un dinar per a dues persones al restaurant Fleca Flaqué del Polígon de Riuclar.

Les instantànies històriques del Fons Chinchilla escollides per a la convocatòria han servit, en aquest concurs, com a proposta per identificar, evocar i fotografiar aquests espais, amb l’objectiu de copsar els canvis registrats amb el pas
del temps.

Imatges guanyadores:

Segells de reconeixement d’administració oberta