Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Agenda La peça del mes 2022-2023 Presentació del Retrat de Martí i Franquès

Presentació del Retrat de Martí i Franquès

Es podrà veure fins al 30 d’abril.

Química i botànica eren les meves dues passions. Mai em cansava d'experimentar, i per no oblidar cada pas, sempre els anotava al meu quadern de laboratori. Bé, permeteu-me que em presenti: soc l'Antoni de Martí i Franquès, nascut a Altafulla l'any 1750. Els meus estudis per conèixer la composició de l'aire van fer de mi un científic de renom. Quina llàstima que es perdessin part dels meus experiments en el setge napoleònic.

'Quan els objectes parlen' és una proposta del Museu d'Història per donar a conèixer el patrimoni de la ciutat de Tarragona.

La presentació de la peça, el dimecres 6 d'abril, anirà a càrrec conjuntament pel Museu d'Història amb ​la Biblioteca Hemeroteca Municipal. La peça d'aquest mes es presenta com a activitat relacionada i emmarcada dins del Cicle de Patrimoni: “Antoni de Martí Franquès 1750-1832. Tarragona i Altafulla entre el segle XVIII i XIX”.  El Cicle l'organitza la Biblioteca Hemeroteca Municipal juntament amb la Biblioteca Pública i la Biblioteca del Seminari, amb la col·laboració de l'Arxiu Històric de Tarragona, l'Ajuntament d'Altafulla, i la Reial Societat Arqueològica Tarraconense.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Presentació del Retrat de Martí i Franquès
Què
Exposicions, Patrimoni i història, Art
Quan
06/04/2022 18:00 to 19:00
Programació
Quan els objectes parlen
Localització
Telèfon de contacte
977 242 220
Organitzat per 
Museu d'Història de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta