Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Agenda Misteri als museus. L’engima Bal T’ak

Misteri als museus. L’engima Bal T’ak

L’any 1996 un equip d’arqueòlegs  va descobrir un immens llac subterrani d’aigua dolça al subsol de la ciutat. L’anomenada cova urbana amagava, però, un altre secret. Un objecte circular de grans dimensions, d’època i procedència desconeguda. Científics de tot el món es van desplaçar a Tarragona per discutir sobre la finalitat de l’objecte en qüestió, determinant que es tractava d’un portal construït per una civilització extraterrestre.

El portal, que fins ara s’havia mostrat inactiu, es va posar en funcionament de forma espontània pocs dies enrere. De l’interior del cercle no n’ha sortit res, tret d’un objecte estrany amb un missatge inscrit:

“Terrícoles, sotmeteu-vos a l’Imperi Nevlas.”

El portal s’ha mantingut obert fins a dia d’avui i ha estat impossible tancar-lo. La invasió alienígena és imminent.

Cal trobar la clau per tancar la porta!

Participa-hi!

Inscriviu el vostre grup d’investigació al formulari que trobareu a la web www.aurigasc.com/misteri_museu/

Un cop validada la vostra inscripció, rebreu un e-mail de confirmació amb el material necessari  per realitzar la investigació. Cal imprimir-lo per participar

Dates

La investigació es durà a terme del 30 de setembre al 9 d’octubre als diferents museus i sales d’exposicions participants. Es poden visitar els centres en l’ordre que es desitgi dins dels horaris de cada institució. El 9 d’octubre està reservat per a la resolució de l’enigma final, que es realitzarà al Museu Bíblic Tarraconense a les 12h. Un cop finalitzada, es procedirà a declarar quin és l’equip vencedor d’aquesta edició de Misteri als Museus.

Premis de recompensa

Els 3 grups que hagin resolt més ràpidament l’enigma final i totes les qüestions plantejades sobre la investigació rebran un premi de recompensa. OBSERVACIONS Per participar és imprescindible fer la inscripció. Els grups poden estar formats per un màxim de 6 persones. L’edat mínima recomanada de participació és de 12 anys. Per optar als premis és necessari visitar totes les institucions. Si no podeu visitar totes les institucions, podeu participar igualment sense optar als premis. La participació és gratuïta i dona accés gratuït als diferents centres del 30 de setembre al 9 d’octubre, presentant la fitxa d’investigació

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Misteri als museus. L’engima Bal T’ak
Què
Activitats familiars, Patrimoni i història
Quan
30/09/2022 a 08:45 a
09/10/2022 a 12:00
Programació
Jornades Europees de Patrimoni
Localització
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta