Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Agenda Protagonistes de la història [SUSPÈS] Protagonistes de la història

[SUSPÈS] Protagonistes de la història

Veniu a conèixer la història de la família de Casa Canals. A través d’una caixa plena de fotografies i objectes reviurem com era el dia a dia d’una família benestant a Tarragona, les anècdotes viscudes, els detalls més ocults i els fets històrics més rellevants de fa més de dos-cents anys! I vosaltres, esteu preparats per crear noves històries? Farem volar la imaginació en família!

Activitat familiar a Casa Canals. Les famílies hauran de portar un objecte que considerin rellevant o significatiu per a ells. Això els permetrà posar en comú les històries dels objectes i comprendre la importància del patrimoni amb el qual estan vinculats.

Tot seguit, s’explicarà la història de la família Canals, concretament de Maria Antònia de Castellarnau i Balcells a través dels objectes de casa seva. Per poder fer el recorregut cada família tindrà una caixeta plena de fotografies i altres materials que els  permetrà reviure el dia a dia d’una família benestant de Tarragona, les anècdotes que van viure i els secrets més ben guardats. 

Finalment, cada família crearà i relatarà una història a partir dels materials utilitzats al llarg de l’activitat. I podran sentir-se protagonistes de la història!

[SUSPÈS] Protagonistes de la història
Què
Activitats familiars, Patrimoni i història
Quan
17/06/2023 11:00 to 12:30
Localització
Preu
3 € l’infant i 2 € l’adult
Venda d'entrades / Inscripcions

En línia a: entrades.tarragona.cat 

Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta