• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Google Plus de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Agenda Jornades del Patrimoni Mundial a Tarragona Fòrum de Turisme Arqueològic

Fòrum de Turisme Arqueològic

Què
Patrimoni i història, Xerrades i congressos
Quan
30/11/2017 09:00 to 19:00
Programació
Jornades del Patrimoni Mundial
Localització
Preu
25 € - consultar preus reduïts
Organitzat per 
Diputació de Tarragona i Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...

Programa

A les 9 h inauguració institucional a càrrec de Martí Carnicer, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona; Octavi Bono, director general de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i Inmaculada Rodríguez, consellera de Turisme i Pla estratègic de l'Ajuntament de Tarragona. A continuació, el catedràtic d'Arqueologia de la URV, Joaquín Ruiz de Arbulo, pronunciarà la conferència inspiradora "El potencial del turisme arqueològic: reptes i frens". El matí seguirà amb una altra conferència: 'Tendències per a una gestió turística sostenible del Patrimoni Arqueològic', a càrrec de Jordi Tresserras, director del LABPATC Laboratori de Patrimoni i Turisme Cultural de la Universitat de Barcelona i consultor del Programa de Patrimoni Mundial i Turisme Sostenible de la UNESCO i, seguidament, una taula rodona debatrà sobre 'Experiències en el procés de valorització turística del patrimoni arqueològic'.

Després d'un recés per un dinar networking, el Fòrum continuarà a la tarda, a partir de les 4, amb la conferència de Francesc Xavier Hernández, director del Grup de Didàctica i Patrimoni de la Universitat de Barcelona que portarà per títol 'La divulgació històrica, una estratègia orientada a generar experiències singulars', a continuació es durà a terme la taula rodona 'Recursos i experiències de productes de divulgació històrica i turisme '. La jornada es clourà amb les conclusions de 18.30 a 19.00 hores.

 

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Fòrum de Turisme Arqueològic

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal