Creativitat

Programa Cultural Tarragona 2018

A  través  de  la  literatura,  la  dansa,  el  cinema  i  altres  manifestacions  artístiques,   s’exhibirà   el   resultat   de   processos   de   creació   desenvolupats   a   la   conca   de    la  Mediterrània.  Artistes  de  primer  ordre  mostren  la  força  inspiradora  de  la  interculturalitat mediterrània a través de les seves obres.

 • La literatura hi serà present a través de diverses exposicions. A Tarragona s’exhibirà “Miguel de Cervantes o el desig de viure”, que mostra els llocs que va recórrer Cervantes per la Mediterrània, a través del treball fotogràfic de José Manuel Navia.
   
 • Calafell retrà homenatge a l’escriptor i editor Carles Barral amb un acte amb motiu del 90è aniversari del seu naixement (1928-2018).
   
 • La riquesa del diàleg cultural entre els països mediterranis prendrà cos en la programació de dansa contemporània, amb dos espectacles. Shapers mostrarà el treball de vuit joves ballarins de països tan diferents com Egipte, el Marroc, França i Espanya. A Dunas, de María Pagés, Premi Nacional de Dansa 2002, i el ballarí belga-marroquí Sidi Larbi Cherkaoui, s’uniran el flamenc i la dansa contemporània amb música d’ecos flamencs, clàssics i àrabs.
   
 • En l’edició del 2018, el cicle d’orgue de la Pobla de Mafumet es dedicarà als compositors de les terres mediterrànies.
   
 • Com a tancament del programa cultural, se celebrarà un concert de cloenda, apadrinat per Port de Tarragona y Repsol, que rememorarà els sons de la Mediterrània des del jazz, amb la veu de Carmen París, Premi Nacional de les Músiques Actuals 2014, i la pianista María Parra.
   

square_img
12/06/2018

Inauguració de l'exposició 'Set segles de l'Arxiu de la Corona d'Aragó'

Es podrà veure a l'Antic Ajuntament fins el dia 19 d'agost

Vegeu-ne més
square_img
11/06/2018

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

Vegeu-ne més
square_img
06/06/2018

L'OBC i la figura de Pau Casals agermanen els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i els Jocs Olímpics de París amb en un concert especial a la Catedral

Sota la direcció de Kazushi Ono s’interpretaran peces de Beethoven, Weber i el popular ‘El Cant dels Ocells’

Vegeu-ne més
square_img
05/06/2018

Les obres de teatre "Edipo Rey" i "Calígula" es presenten a Tarragona en el marc del programa cultural dels Jocs

És una col·laboració del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Programa Cultural dels Jocs de manera ràpida i senzilla!