Diàlegs

Programa Cultural Tarragona 2018

Amb motiu dels Jocs Mediterranis, festivals d’altres ciutats que comparteixen amb Tarragona els seus orígens de capital de la Hispània romana visitaran la ciutat per entaular un diàleg cultural inspirador.

  • D’Augusta Emèrita (Mèrida) arribarà una extensió del Festival Internacional de Teatro Clásico, considerat el més important del seu gènere. Mario Gas dirigirà Calígula, d’Albert Camus, un muntatge que tracta temes com l’absurd existencial, l’alienació metafísica, el sofriment i la lògica de poder. A Edipo Rey, de Sòfocles, ens enfrontarema la força del destí.
     
  • Als carrers de Tarragona coneixerem, a través de l’exposició organitzada per Ciutats Patrimoni de la Humanitat, el conjunt de les ciutats espanyoles que, com Tarragona, han estat reconegudes per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat: Alcalá d’Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Toledo i Úbeda.
     
  • Per crear nous diàlegs i potenciar l’intercanvi cultural amb altres països europeus, s’organitzarà una jornada sobre els programes d’ajuts Europa Creativa, Europa amb els Ciutadans i l’Instrument Europeu de Veïnatge - Conca Mediterrània.

square_img
12/06/2018

Inauguració de l'exposició 'Set segles de l'Arxiu de la Corona d'Aragó'

Es podrà veure a l'Antic Ajuntament fins el dia 19 d'agost

Vegeu-ne més
square_img
11/06/2018

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

Vegeu-ne més
square_img
06/06/2018

L'OBC i la figura de Pau Casals agermanen els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i els Jocs Olímpics de París amb en un concert especial a la Catedral

Sota la direcció de Kazushi Ono s’interpretaran peces de Beethoven, Weber i el popular ‘El Cant dels Ocells’

Vegeu-ne més
square_img
05/06/2018

Les obres de teatre "Edipo Rey" i "Calígula" es presenten a Tarragona en el marc del programa cultural dels Jocs

És una col·laboració del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Programa Cultural dels Jocs de manera ràpida i senzilla!