Interculturalitat

Programa Cultural Tarragona 2018

La història mediterrània és una eina per entendre la contemporaneïtat i analitzar el paper de la interculturalitat, és a dir, la interacció entre cultures i grups, en el desenvolupament històric de la regió.

  • A l’exposició amb motiu del VII Centenari de l’Arxiu de la Corona d’Aragó, es destacarà la importància d’aquest arxiu per a la història dels països de la conca de la Mediterrània, en particular Espanya, França, Itàlia, Malta i Grècia.
     
  • Un cicle de cinema i debats reflexionarà sobre la Mediterrània com a espai multicultural de civilització: un espai de convivència i diàleg, però també de tensió i conflicte, on migracions, moviments i intercanvis de persones i idees formen part consubstancial de la pròpia essència històrica. Les obres cinematogràfiques, acompanyades de xerrades i debats, convidaran al pensament i a la reflexió sobre la realitat contemporània en aquest vast espai geogràfic i cultural.
     

square_img
12/06/2018

Inauguració de l'exposició 'Set segles de l'Arxiu de la Corona d'Aragó'

Es podrà veure a l'Antic Ajuntament fins el dia 19 d'agost

Vegeu-ne més
square_img
11/06/2018

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

Vegeu-ne més
square_img
06/06/2018

L'OBC i la figura de Pau Casals agermanen els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i els Jocs Olímpics de París amb en un concert especial a la Catedral

Sota la direcció de Kazushi Ono s’interpretaran peces de Beethoven, Weber i el popular ‘El Cant dels Ocells’

Vegeu-ne més
square_img
05/06/2018

Les obres de teatre "Edipo Rey" i "Calígula" es presenten a Tarragona en el marc del programa cultural dels Jocs

És una col·laboració del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Programa Cultural dels Jocs de manera ràpida i senzilla!