La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

Programa Cultural Tarragona 2018

11/06/2018

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra el seu 25è aniversari amb el cicle de concerts Banda i esports, on oferiran un repertori d’obres molt conegudes relacionades amb l’esport com a vincle principal per tal de commemorar els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Es tracta d’una gira de tres recitals que es duran a terme a Sant Pere i Sant Pau, Torreforta i Bonavista i seran gratuïts i oberts a l’assistència de tots els veïns.

El primer dels concerts serà el diumenge 17 de juny a les 7 de la tarda a la plaça Cuba de Sant Pere i Sant Pau; el proper serà a la plaça del Tarragonès de Torreforta el 4 d’agost a les 8 del vespre i la celebració es clourà l’1 de setembre a la plaça de la Constitució de Bonavista a les 8 del vespre. Els actes de celebració de la BUMT compten amb el suport de la conselleria de Cultura.

square_img
12/06/2018

Inauguració de l'exposició 'Set segles de l'Arxiu de la Corona d'Aragó'

Es podrà veure a l'Antic Ajuntament fins el dia 19 d'agost

Vegeu-ne més
square_img
11/06/2018

La Banda Unió Musical de Tarragona celebra els 25 anys amb el cicle de concerts 'Banda i esports'

Vegeu-ne més
square_img
06/06/2018

L'OBC i la figura de Pau Casals agermanen els Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i els Jocs Olímpics de París amb en un concert especial a la Catedral

Sota la direcció de Kazushi Ono s’interpretaran peces de Beethoven, Weber i el popular ‘El Cant dels Ocells’

Vegeu-ne més
square_img
05/06/2018

Les obres de teatre "Edipo Rey" i "Calígula" es presenten a Tarragona en el marc del programa cultural dels Jocs

És una col·laboració del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mérida

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia del Programa Cultural dels Jocs de manera ràpida i senzilla!