Esteu aquí: Inici Salut Promoció de la salut Altres projectes, campanyes i consells El mes de la salut 2015

El mes de la salut 2015

Cartell Mes de la Salut 2015Aquest mes d'abril de 2015, Tarragona celebrarà per segon cop"el mes de la salut". Tot un programa d'activitats elaborat per diferents entitats i col·lectius de la ciutat, agrupats en la xarxa Tarragona Saludable, que treballen per millorar la salut dels tarragonins.

El programa comença el dia 9 d'abril, amb una conferència organitzada entre el Centro Cultural de Aragón i el COFT, titulada 'Com interpretar l'etiquetatge dels aliments'. El dia 19 celebrem la Segona Jornada dels Tarraconins Saludables després de l'èxit de la primera edició.

Un mes ple d'activitats saludables per a tothom.

Podeu veure tota la programació (PDF).

Actualment, formen part de Tarragona Saludable:

  • L'Associació Española Contra el Càncer Catalunya Contra el càncer, la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona, Creu Roja, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, el Servei Regional del Camp de Tarragona, ICS Atenció Primària, Muralles Salut, la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla (CAP Llevant), el Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, el Col·legi de Metges de Tarragona, el Col·legi de Psicòlegs de Catalunya - delegació de Tarragona i l'Oficina Jove, agent de Salut.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat