Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana MOLT PRIVAT Control i prevenció

Campanyes de control i prevenció

La Guàrdia Urbana realitza durant tot l'anys diverses campanyes de control i prevenció per millorar la seguretat viària.

 

Trànsit

Així, en dades puntuals, la Divisió de Trànsit incrementa la seva presència al voltant de les zones comercials, i els membres de la Unitat de Trànsit i Mobilitat intenten afavorir la circulació dels vehicles per evitar els embussos denunciant els vehicles que es troven mal estacionats. Així mateix, la Unitat d’Atestats augmenta el  número de controls preventius de drogoalcoholèmia. També es fan controls periòdics en el transport escolar i de menors, així com controls de velocitat amb ràdars i unitats mòbils.

 

Si en vols saber més clica enn aquest enllaç

 

Educació vial

La Guàrdia Urbana realitza xerrades a les escoles sovre educació vial, així com a fires dedicades a la canalla per sensibiitzar els petits sobre les bones pràctiques a l'hora de la conducció.

 

Si en vols saber més clica en aquest enllaç

 

Junta local de seguretat

La Junta Local de seguretat té, entre altres funcions, la d'elaborar i aprovar el Pla de seguretat local el qual ha de contenir el catàleg de les previsions, les actuacions i els mitjans disponibles en relació a tot el que pugui afectar la convivència i la seguretat de les persones i els béns.

Sota la presidència única de l’alcalde, es converteix en l'element clau del sistema de seguretat com a referèn necessària per a l’elaboració, la planificació i l’execució a nivell local de les polítiques públiques de seguretat.

La Junta Local de seguretat es reuneix periódicament.

 

Si en vols saber més clica en aquest enllaç

 

 

Operació iglú

La conselleria de Seguretat Ciutadana, en coordinació amb la de Serveis Socials, posa en marxa cada any un protocol d’actuació anomenat “Operació Iglú”, destinar a oferir ajuda al col·lectiu de persones sense sostre que requereixen atenció social per tal de protegir la seva salut i integritat física durant els dies més freds de l'hivern.

 

Si en vols saber més clica en aquest enllaç

 

 

Vigilància a les platges

Durant la temporada alta a les platges, es posa en marxa el dispositiu de seguretat de la Guàrdia Urbana, que s'ocupa de la vigilància i protecció integral dels prop de vuit kilòmetres de platges tarragonines amb l'objectiu de garantir els màxims nivells de seguretat, convivència i civisme.

 

 

 

Si en vols saber més clica en aquest enllaç

 

 

 

Dispositiu de proximitat 

 

La Guàrdia Urbana realitza periòdicament campanyes de proximitat destinades a mantenir el contacte amb el ciutadà i a reforçar el control i vigilància respecte a temes de civisme i convivència., reforçant el patrullatge a peu per les rutes més comercials de la ciutat i pels diferents barris del terme municipal, per assessorar els comerciants sobre com evitar robatoris.

També es realitza el control de les possibles molèsties per sorolls al veins, deficient getió del residus, i tenencia d'animals de companyia.

 

Si en vols saber més clica en aquest enllaç

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta