Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana MOLT PRIVAT Control i prevenció Educació vial Mitjans

Mitjans

La Guàrdia Urbana de Tarragona disposa, des d'aquest any, d'un grup format per un coordinador i tres monitors d'Educació Vial.

El material i mitjans que s'utilitzen són els del mateix cos. Tot i això, també hi ha alguna sessió, com és el cas de l'autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT), amb el qual es visiten els centres escolars i places públiques per exhibir i difondre la seguretat vial.

Es disposa d'un ninot que és diu Guillem i al qual molts nens ja han saludat i jugat amb ell. El Guillem també és el protagonista d'un vehicle rotulat amb dibuixos seus. D'aquesta manera evitem que els pares s'espantin perquè en cap cas veuran un cotxe patrulla a la porta del centre educatiu.

També es disposa dels materials informàtics adients (ordinador portàtil, projector, etc) per ajudar en alguna aula que manqui.

Aquest 2009 també es disposa d'un joc semblant al de l'oca, en el qual es formulen preguntes relacionades amb l'educació vial als infants.

S'ha de tenir en compte també la utilització de dos simuladors de motocicleta-ciclomotor amb ordinador, per als alumnes més grans (ESO).

En les Fires d'Educació Vial, també es posa a disposició dels participants un circuit per a bicicletes i quads.

I per al segon curs d'Educació Vial s'ha elaborat un llibre amb fitxes classificades per nivells de primària.

Els agents de la Guàrdia Urbana que participen en aquesta activitat tenen molta il·lusió any rere any i també tenen molt clar el valor de l'aposta realitzada des de la Conselleria, ja que pot ajudar a salvar la vida d'algun nen.

 

CIMG3266.JPG

IMG_0066.JPG

IMG_0242.jpg

IMG_0005 copia.jpg

Honda-trainer.jpg

P1030040.jpg

P1000384.JPG

 

 

Tornar

Segells de reconeixement d'administració oberta