Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Actuacions de la Guàrdia Urbana

Dues actuacions policials
10/10/2019

Detingut per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 54 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca dictada pel Jutjat Penal número 1 de Tarragona.

La detenció va tenir lloc ahir, a les 10.45 h, a la plaça General Domènech Batet i Mestres, quan una patrulla que realitzava tasques de vigilància va observar un home mirant l'interior dels vehicles aparcats a la plaça amb actitud sospitosa. Quan es va identificar l'individu es va tenir coneixement de l'ordre pendent.

 

Denunciat per positiu en alcoholèmia

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a un home de 32 anys per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Ahir, a les 16.40 h, una patrulla del cos policial va trobar-se, davant del bloc Sant Jordi de Sant Pere i Sant Pau, un vehicle que passava d'un carril a l'altre de forma brusca i consecutiva, fins al punt que en diverses ocasions va estar a punt de topar amb els vehicles aparcats.

Un cop aturat el vehicle i després que els agents comprovessin que el conductor presentava símptomes de conduir sota la influència de begudes alcohòliques, se li va efectuar la prova pertinent, amb el resultat de positiu amb 1,02 mg d'alcohol / litre d'aire espirat.

Segells de reconeixement d’administració oberta