Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2017 Comencen els treballs per crear una franja de protecció d'incendis en una finca municipal de La Móra

Comencen els treballs per crear una franja de protecció d'incendis en una finca municipal de La Móra

Comencen els treballs per crear una franja de protecció d'incendis en una finca municipal de La Móra

Les obres, coordinades per la Conselleria de Protecció Civil, seran executades per l'Associació Aurora
Comencen els treballs per crear una franja de protecció d'incendis en una finca municipal de La Móra Foto: Mauri
09/11/2017

 

Aquesta setmana han començat els treballs de neteja forestal i la creació d'una franja de protecció d'incendis a la urbanització de la Móra, en concret en una finca municipal situada entre els carrers Baix Empordà i Conca de Barberà, al costat de les pistes esportives.

Els treballs, coordinats per la Conselleria de Protecció Civil i executats per l'Associació Aurora, consisteixen principalment en l'eliminació i poda selectiva de mates de llentiscle, la retirada de cordons de terra i runa existents i la retirada de tots els arbres secs o perillosos fins a deixar una distància mitjana de cinc metres entre arbres.

Tot plegat ha de permetre la creació d'una franja perimetral de protecció d'incendis forestals de 25 metres des d'aquesta finca fins a la tanca dels habitatges dels voltants.

Finalitzades les tasques forestals es procedirà a la col·locació de dos cartells informatius per recordar que està prohibit fer qualsevol tipus d'abocament il·legal.

Segells de reconeixement d’administració oberta