Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2018 Denúncies per consum de begudes i per tinença i consum d’estupefaents i controls de vehicles

Denúncies per consum de begudes i per tinença i consum d’estupefaents i controls de vehicles

Denúncies per consum de begudes i per tinença i consum d’estupefaents i controls de vehicles

11/01/2018

Denúncia per consum de begudes i detenció per ordre judicial pendent

Agents de la Guàrdia Urbana han denunciat aquesta nit dues persones per consum de begudes i alteració de l'ordre a la via pública. Els fets han tingut lloc a les 2.50 h a la plaça Imperial Tàrraco. Una d'elles s'ha negat a ser identificada i com que no portava cap document acreditatiu ha estat trasllada a comissaria per tal d'esbrinar la seva identitat. Minuts després s'ha procedit a la seva detenció perquè constava una ordre judicial de recerca, detenció i presentació per un delicte de robatori amb força en el jutjat penal 3 de Tarragona.

Denúncies per tinença i consum d’estupefaents

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat aquesta matinada sis persones per tinença i consum d'estupefaents a diferents punts de la ciutat. Les denúncies s'han produït al carrer Mallorca (dos casos), al carrer Apodaca (tres casos) i al carrer Sant Andreu (un cas).

Controls de vehicles

Ahir dimecres, sobre les 10.30 h, es va realitzar un dels tres controls previstos al llarg del dia sobre alcoholèmia a la ciutat. Es van realitzar cinc proves i totes elles van resultar negatives. Es van sancionar, però, els conductors de dos vehicles: un per conduir un turisme amb la ITV caducada i a un altre se li van obrir diligències judicials per conduir un turisme sense haver obtingut mai el permís corresponent. Aquesta persona està citada a un judici ràpid per al dia 16 de gener.

Segells de reconeixement d’administració oberta