Esteu aquí: Inici Seguretat Ciutadana Notícies Notícies 2019 Actualització: Els bombers han donat per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada a Miasa

Actualització: Els bombers han donat per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada a Miasa

Actualització: Els bombers han donat per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada a Miasa

No hi ha hagut cap situació de perill per a la població
Actualització: Els bombers han donat per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada a Miasa Imatge de la roda de premsa amb l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director dels ST d'Interior, Joan Carles de la Monja. Foto: Laia Díaz
07/07/2019

Els bombers han donat per controlat l'incendi que s'ha produït aquesta matinada a les instal·lacions de l'empresa Miasa, al polígon Entrevies de Tarragona, i que ha obligat a activar en fase d'alerta el Pla d'emergències químiques PLASEQCAT, sense que hi hagi hagut cap situació de perill per a la població.

Aquest matí l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, han ofert una roda de premsa des del Centre 112 de l'autovia T-11 per explicar els detalls de l'actuació d'aquesta nit, en què han intervingut bombers, guàrdia urbana, mossos d'esquadra, el Servei d'Emergències Mèdiques i el Grup de Control Mediambiental. S'ha remarcat especialment que cap persona ha resultat ferida com a conseqüència de l'explosió i que l'incendi no ha tingut cap afectació ni ha suposat cap perill ni per al conjunt de la població ni per a les empreses i treballadors de l'entorn.

Tal com ha informat Protecció Civil de forma reiterada durant tota la nit, les sirenes de risc químic no s'han activat, ja que és un instrument per avisar la població de la necessitat de confinar-se, mesura que, segons les dades mediambientals recollides, no ha estat necessària. Les autoritats sí que han demanat durant la matinada el confinament en un perímetre de 500 metres al voltant del lloc on s'ha produït l'incendi, però la mesura s'ha aixecat a les 10 h.

L'activació del Plaseqcat ha comportat durant la matinada talls a les carreteres Nacional 340 i C-31B, però les vies han reobert abans de les 6 h.

Aquesta tarda la Conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona ha desactivat el Pla d'Actuació Municipal (PAM) per emergència exterior i Protecció Civil de la Generalitat també ha desactivat l'alerta del Plaseqcat.

> Podeu consultar també la notícia el web de Protecció Civil de la Generalitat

Segells de reconeixement d’administració oberta