Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Agenda 2023 8 M Club Diògenes i el Dia de la Dona

Club Diògenes i el Dia de la Dona

Com ja sabeu, un dels objectius de la nostra entitat és lluitar contra la discriminació per gènere divulgant la cultura lúdica. Per aquest motiu les dones de l'associació hem preparat una jornada especial coincidint amb la celebració del Dia de la Dona Treballadora d'enguany. Volem visibilitzar els jocs de rol i de taula entre les dones alhora que fem un homenatge a totes les dones jugadores, creadores o il·lustradores.

Aquesta activitat tindrà lloc dissabte 4 de març a la tarda i tindrà dues vessants: per una banda us proposem una partida de rol dirigida per la nostra companya Úrsula adaptada a jugadores novelles. En paral·lel també hi haurà sessió oberta de jocs de taula creats i dissenyats per dones o que facin èmfasi en la visibilització de la dona a la nostra societat o fomentin els valors d'igualtat.

La partida de rol serà al joc de "Dentro del Laberinto". Les places son limitades, per tant, si hi esteu interessades envieu un correu a clubdiogenestarragona@gmail.com per apuntar-vos-hi.

Club Diògenes i el Dia de la Dona
Què
Altres
Quan
04/03/2023 17:00 to 20:30
On
Associació Lúdica i Cultural Club Diògenes Tarragona (Plaça Carles Llorach)
Preu
Gratuït amb reserva prèvia
Venda d'entrades / Inscripcions
Organitzat per 
Club Diògenes
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta