Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Agenda 2023 8 M Teatre familiar “Cuentos desde la periferia” amb Silvia Albert Sopale de Cia No es país para negras

Teatre familiar “Cuentos desde la periferia” amb Silvia Albert Sopale de Cia No es país para negras

De la veu dels griots (narradors orals africans) ens van arribar grans contes sobre Àfrica, contes que no sempre reflecteixen la realitat actual.

Silvia Albert Sopale reprèn aquesta tradició com a afrocatalana criant una nena mestissa i es pregunta: Com influeix en la infància la narració? Quines històries sobre el continent es queden a la memòria de la seva filla i d'altres infants?

Quins missatges els arriben? Per això recopila diversos contes amb protagonistes alegres, lluitadors, compromesos socialment i els adapta a aquests temps igual que es van adaptar al seu moment els contes clàssics europeus.

Els contes africans van ser utilitzats per explicar el món fa molts anys; ara tenen la funció d'entretenir i ensenyar valors i transformar l'imaginari que es creï sobre el continent.

Per això Silvia utilitza els recursos orals coneguts al món del teatre i rescata altres no tan coneguts per la gent jove, com són l'ús dels efectes especials generats al moment amb materials domèstics i un looper.

Edat recomanada: a partir dels 6 anys.

Teatre familiar “Cuentos desde la periferia” amb Silvia Albert Sopale de Cia No es país para negras
Què
Activitats familiars, Teatre
Quan
04/04/2023 11:00 to 13:00
Localització
Preu
Entrada lliure
Organitzat per 
SIAD Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta