Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones El recompte de persones sense sostre ja té 135 voluntaris inscrits

El recompte de persones sense sostre ja té 135 voluntaris inscrits

El recompte de persones sense sostre ja té 135 voluntaris inscrits

El recompte de persones sense sostre ja té 135 voluntaris inscrits Imatge del cartell
L’acció serà la nit del 4 de maig i les inscripcions per participar continuen obertes.
21/04/2017

La nit del 4 de maig, Tarragona realitzarà un recompte de les persones sense sostre de la ciutat. L'acció és oberta a persones voluntàries que vulguin col·laborar i, fins avui, ja se n'han apuntat 135. Les inscripcions continuen obertes fins a finals de la setmana vinent.

L'Ajuntament de Tarragona, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i Protecció Civil, l'Institut Municipal de Serveis Social i el Pla Local d'Inclusió i Cohesió social de Tarragona han impulsat aquesta iniciativa de ciutat conjuntament amb

 

Es tracta de realitzar un retrat del nombre de persones que dormen al carrer al municipi en aquella nit concreta amb l'objectiu de conèixer les necessitats i els perfils.

A partir del nombre de persones voluntàries, s'organitzaran petits grups, als quals se'ls adjudicarà una zona de la ciutat i un responsable. Tots aquells que hi participin, prèviament, rebran una formació per part de tècnics experts, així com un certificat de participació. Un cop elaborat el recompte, les dades analitzades serviran per poder saber l'estat de les persones que viuen sense sostre, i desenvolupar accions i projectes.

Amb aquesta acció, Tarragona se suma a altres recomptes que s'han desenvolupat en altres ciutats a partir del projecte europeu "The European end street Homelessness". Per a poder participar en l'acció no és necessària cap experiència prèvia, l'únic requisit és ser major d'edat.

Tota la informació per poder col·laborar es troba a la web www.tarragona.cat/sensellarisme

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat