Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2014 L'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats signen un conveni pel servei de mediació del deute hipotecari d'habitatges

L'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats signen un conveni pel servei de mediació del deute hipotecari d'habitatges

L'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats signen un conveni pel servei de mediació del deute hipotecari d'habitatges

Tindrà funcions d’intermediació i assessorament entre particulars i entitats financeres i serà gratuït
L'Ajuntament i el Col·legi d'Advocats signen un conveni pel servei de mediació del deute hipotecari d'habitatges Foto: Mauri Fernandez
19/12/2014

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el degà del Col·legi d’Advocats, Manel Albiac, han signat un conveni de col·laboració pel Servei municipal d’intermediació sobre el deute hipotecari d’habitatges a Tarragona. A l’acte també hi ha assistit el tinent d’alcalde de Territori, Carles Castillo.

El Servei municipal d’intermediació sobre el deute hipotecari tindrà funcions d’intermediació i assessorament entre particulars i entitats financeres. Aquest Servei va adreçat a persones i famílies que tenen dificultats per fer front als pagaments dels préstecs hipotecaris d’habitatges i per aquest motiu poden perdre el seu domicili habitual. El Servei facilitarà la comunicació entre les dues parts per trobar una solució abans de la interposició d’una demanda d’execució hipotecària o en el transcurs del procediment.

El Conveni recull que l’Ajuntament gestionarà aquest servei mitjançant els serveis socials municipals que facilitaran a la persona que ho demani tota la informació i li recolliran la documentació per fer un expedient, el qual trametran al Col·legi d’Advocats perquè un lletrat cerqui una solució entre el deutor i l’entitat bancària que permeti a l’usuari mantenir el seu habitatge i evitar una execució hipotecària. Aquest servei serà gratuït.

Segells de reconeixement d’administració oberta