Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 Comencen els Casals d'Estiu de Tarragona

Comencen els Casals d'Estiu de Tarragona

Comencen els Casals d'Estiu de Tarragona

510 infants participaran als 9 Casals organitzats per l’Ajuntament i la Fundació Pere Tarrés
29/06/2015

 

Aquest matí, més de 500 infants han començat les activitats educatives i lúdiques dels casals d’estiu que organitza la Fundació Pere Tarrés per encàrrec de l’Ajuntament de Tarragona-IMSST. Aquestes activitats van dirigides a nens i nenes d’entre 1 i 12 anys i estan pensades perquè gaudeixin del temps de vacances i que els seus pares i mares puguin conciliar la vida laboral i familiar.

“Un any més, per la molt bona acollida que va tenir l'any passat, també es fa un casal a l’Escola Bressol La Taronja amb infants d’1 i 2 anys”, ha destacat la tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Ana Santos.

Els casals, que es realitzaran fins al 31 de juliol, organitzen activitats on els monitors treballen aspectes com la participació en el grup, la diversió, la integració en el grup i l’educació en valors. Les propostes pedagògiques que realitzarà la Fundació Pere Tarrés per als 9 casals de l’Ajuntament de Tarragona es divideixen segons les diverses franges d'edats. Les activitats del grup de P3 fins a P5 estaran sota el lema de "El joc de la Guitza", per incidir i treballar els oficis i el grup de 7 anys fins als 12 es divertiran fent un repàs i viatges emocionants per la història.

La Fundació Pere Tarrés ha becat el mes de casal d’una quarantena d’infants en situació vulnerable perquè puguin participar en les activitats. A més, proporciona els monitors de menjador gratuïtament de dos casals d’estiu. Aquestes accions s’inscriuen dins de la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer” que pretén que tots els nens i nenes tinguin les mateixes oportunitats de gaudir de colònies i casals d’estiu i que no es quedin sense gaudir d’aquesta experiència tan enriquidora per les dificultats socioeconòmiques de les seves famílies.

Els 9 centres on es faran els casals municipals són:

  • La Floresta. De 9 a 14 amb dinar. 20 places.
  • Camp Clar. De 9 a 15 amb dinar. 70 places.
  • Torreforta. De 9 a 13. 60 places.
  • Bonavista. De 9 a 13. 40 places.
  • Marcel·lí Domingo. De 9 a 13. 80 places.
  • Sant Salvador. De 9 a 15 amb dinar. 60 places.
  • Serrallo. De 9 a 13. 70 places.
  • Saavedra. De 9 a 15 amb dinar. 90 places.
  • Llar Bressol La Taronja. Casal per nens d’1 i 2 anys amb 20 places

 

Segells de reconeixement d’administració oberta