Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2015 El projecte "Escales Actives" inicia una nova edició

El projecte "Escales Actives" inicia una nova edició

El projecte "Escales Actives" inicia una nova edició

El dilluns vinent, 25 de maig, s’oferirà una sessió formativa sobre gestió d’escales
13/05/2015

 

El projecte Escales Actives de l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) enceta una nova edició. El dilluns vinent 25 de maig, a les 7 de la tarda, a l’Institut Municipal d’Educació (Ramón y Cajal,70), es realitzarà una jornada formativa sobre gestió de comunitats d’escales. La Unitat Tècnica d’Inclusió i Cohesió Social (UTICS) està desenvolupant aquesta nova edició d’Escales Actives, que té com a objectiu oferir suport tècnic als membres de Juntes d’Escales pel correcte desenvolupament de les seves funcions, així com mediació i intervenció en la gestió positiva dels conflictes que puguin sorgir entre veïns i veïnes.

La participació és oberta a les persones que desenvolupen alguna responsabilitat dins de la seva comunitat. Les persones interessades es poden inscriure a l’UTICS, trucant per telèfon al 977 55 00 31, en horari de 9.00 a 14.00 h, o mitjançant el correu electrònic a l’adreça mediacio.utics@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta