Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2016 Arriba una nova edició de la Festa Intercultural de Tarragona

Arriba una nova edició de la Festa Intercultural de Tarragona

Arriba una nova edició de la Festa Intercultural de Tarragona

Aquest dissabte al Centre Cívic de Torreforta a les 17 h.
Arriba una nova edició de la Festa Intercultural de Tarragona Centre Cívic de Torreforta.
18/11/2016

La nova edició de la Festa Intercultural de Tarragona es durà a terme aquest dissabte 19 de novembre a les 17 h de la tarda al Centre Cívic de Torreforta.

La trobada està organitzada per l'entitat Amigos Mira España i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament Municipal de Serveis Socials.

LA FITA és una trobada d'associacions culturals de la ciutat que conjuntament proposen activitats per donar a conèixer les diferents cultures que conviuen a la ciutat, així al Centre Cívic s'hi podran veure balls culturals, exposicions, participar en tallers, etc. Durant la festa, es realitzarà un concurs de dibuix "sóc la FITA, dibuixa'm" dirigit a nens i joves de 0 a 18 anys, el dibuix guanyador es convertirà en el logotip oficial de la festa. La trobada és oberta a la participació de tota la ciutadania, i així crear conjuntament un espai on tothom hi sigui part.

Les activitats que es realitzaran estan promogudes des d'un punt de vista de foment i promoció de la interculturalitat. Trobareu més informació de la programació de la festa en el següent enllaç.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta