Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2016 L'Ajuntament impulsa un projecte d'acompanyament a pares i mares en procés de separació

L'Ajuntament impulsa un projecte d'acompanyament a pares i mares en procés de separació

L'Ajuntament impulsa un projecte d'acompanyament a pares i mares en procés de separació

L'IMSST ha engegat una primera edició d'aquest servei per orientar i assessorar els adults i evitar que els conflictes afectin els seus fills
23/05/2016


L'Institut Municipal de Serveis Socials inicia un projecte d'acompanyament a pares i mares en procés de separació. Es tracta de la primera edició i té com a principal objectiu oferir recursos i estratègies a adults que es trobin en aquesta situació, per tal d'evitar que els possibles conflictes sorgits entre la parella afectin els seus fills.

El projecte consta de vuit sessions d'una hora i mitja de durada i en el grup actual hi participen vuit persones. La responsable és Judit López, llicenciada en psicologia i psicopedagogia i amb experiència en el jutjat de família, que realitza les sessions, pensades com un espai d'acompanyament, per donar recursos i ajudar als progenitors a diferenciar l'àmbit conjugal de l'àmbit parental i evitar, en la mesura del possible, que els conflictes de parella afectin els fills.

Aquesta primera edició es realitza a l'IMET, va començar el 18 d'abril i finalitza el 13 de juny. Des de l'Institut Municipal de Serveis Socials es donarà continuïtat al projecte durant tot l'any, ja que la iniciativa ha estat molt ben acollida entre els participants actuals. A la tardor està previst iniciar-ne una segona edició oberta a tots els pares i mares que vulguin orientació i assessorament per afrontar una separació.

 

Cartell promocional

Segells de reconeixement d’administració oberta