Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2016 Tarragona presenta el projecte d'auditories a les llars al congrés català de pobresa energètica

Tarragona presenta el projecte d'auditories a les llars al congrés català de pobresa energètica

Tarragona presenta el projecte d'auditories a les llars al congrés català de pobresa energètica

La consellera de Serveis Socials, Ana Santos, participa en una taula rodona sobre iniciatives municipals proactives
04/11/2016


La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, ha participat en el 1r Congrés Català de Pobresa Energètica, que s'està celebrant aquest dijous i divendres a Sabadell.

La participació s'ha produït en la taula rodona "Iniciatives municipals proactives en l'atenció contra la pobresa energètica", en què el cas de Tarragona s'ha presentat com a exemple interessant conjuntament amb les experiències de Mataró i Santa Perpètua.

La consellera Ana Santos va presentar ahir dijous el projecte d'auditories energètiques a Tarragona, en què un equip multidisciplinari ha avaluat 25 llars on viuen persones en situació de vulnerabilitat. El personal d'una Casa d'Oficis ha realitzat actuacions com la substitució d'aixetes, cisternes o calderes, el recanvi de cuines vitroceràmiques per altres d'inducció, la reparació de persianes, l'adequació de les instal·lacions elèctriques o la substitució de bombetes halògenes per altres de baix consum o leds.

Un total de 21 auditories ja han estat finalitzades i una es troba executant-se aquests dies, mentre que les tres restants es troben en fase d'estudi. El projecte compta amb un pressupost de 6.861,72 euros.

Segells de reconeixement d’administració oberta