Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Dissabte se celebrarà la Festa Intercultural de Tarragona

Dissabte se celebrarà la Festa Intercultural de Tarragona

Dissabte se celebrarà la Festa Intercultural de Tarragona

A les 16.30 hores se celebrarà una desfilada d'entitats, des del monument als Castells fins a l'Institut Martí i Franquès
16/11/2017El proper dissabte 18 de novembre se celebrarà la Festa Intercultural de Tarragona (FITA) amb la participació de 13 associacions. La Festa vol donar a conèixer les entitats que agrupen persones que provenen d'altres països perquè ofereixin la seva cultura a la ciutadania i, al mateix temps, facilitar el contacte entre les entitats d'immigrants amb les quals comparteixin inquietuds comunes, per tal que col·laborin en la realització d'accions conjuntes.

La Jornada s'iniciarà a l'Institut Martí i Franquès a les 11.30 hores amb una sèrie de conferències sobre: Mobilitat humana i construcció de societats harmòniques; Immigració i Drets Humans i la importància dels idiomes en la integració cultural.

De les 16.30 hores a les 17 hores, des del monument als Castells de la Rambla Nova i fins a l'Institut Martí Franquès se celebrarà una desfilada cultural amb els membres de les associacions vestits amb la roba típica del seu país amb la música i cançons folklòriques.

De les 17 a les 20.30 hores, a l'Institut Martí i Franquès, les entitats faran actuacions musicals i danses típiques, com: balls filipins, danses del Paraguai, exhibició de Kung Fu i cançó xinesa, Teatre d'Ombra, ball "Las Lachis" del Consell del Poble Gitano, etc. També es realitzaran tallers culturals i de manualitats promoguts per les associacions.

Tots els actes i tallers són gratuïts i l'organització va a càrrec de l'Ajuntament de Tarragona, l'Institut Municipal de Serveis Socials, l'Associació de Cultura Xina i Yanyang Idiomes.

Entitats participants:

- ASSOCIACIÓ DE PARAGUAYOS DE TARRAGONA
- ASSOCIACIÓ DE LA COMUNITAT GHANESA DE TARRAGONA
- CONSELL DEL POBLE GITANO
- EMBAJADA MUNDIAL DE ACTIVISTAS POR LA PAZ
- ASOCIACIÓN DE ESTUDIANTES E INVESTIGADORES CHINOS AMB LA COL•LABORACIÓ AULA XINÈS
- ASSOCIACIÓ DE SENEGALESSOS DE TARRAGONA
- ASOCIACIÓN AMISTAD ENTRE HERMANOS
- ASSOCIACIÓ ÀRAB D'ESTUDIANTS DE TARRAGONA
- ASSOCIACIÓ CULTURAL WU-SHU CENTRE DAO
- AMIGOS MIRA ESPAÑA
- ASSOCIACIÓ CULTURA XINESA
- COLLA XIQUETS DEL SERRALLO
- GEGANTS SANT PERE I SANT PAU


 

Segells de reconeixement d’administració oberta