Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2017 Reunions informatives amb entitats de Bonavista per explicar el nou centre La Muntanyeta

Reunions informatives amb entitats de Bonavista per explicar el nou centre La Muntanyeta

Reunions informatives amb entitats de Bonavista per explicar el nou centre La Muntanyeta

El projecte La Muntanyeta Bonavista esdevindrà un complex social obert a tots els veïns
Reunions informatives amb entitats de Bonavista per explicar el nou centre La Muntanyeta Reunió informativa a la Llar de Jubilats de Bonavista.
23/01/2017

El conseller de l’Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor, i el director del centre la Muntanyeta , Jaume Marí, s’han reunit amb representants de la Llar de Jubilats de Bonavista per presentar el projecte de construcció del nou centre d'atenció a les persones amb paràlisi cerebral. Aquesta trobada forma part d’una sèrie de reunions que es mantindran amb les entitats del barri per donar a conèixer el projecte La Muntanyeta Bonavista, que a més de recuperar l’edifici per al barri, també esdevindrà un complex social obert a tot el veïnat.

El  director del centre la Muntanyeta, Jaume Marí, ha explicat que “volem donar més detalls als veïns de com avança l’equipament, per promoure un projecte integrador ja des dels seus inicis. El projecte dóna l’oportunitat de reinventar-nos com a entitat social i ens obre oportunitats, per això volem que sigui un espai integrador i esperem comptar amb la participació activa dels veïns en moltes de les iniciatives que posarem en marxa”.

Els treballs de rehabilitació de l’antic institut del barri de Bonavista es farà introduint conceptes d’estalvi energètic per aconseguir un edifici el més sostenible possible. Els treballs  van a càrrec de l’empresa Carbonell Figueras i, en una primera fase, la planta baixa de l’edifici acollirà un mòdul de residència per a 12 persones i un centre de dia amb 50 places de capacitat. Comptarà amb sales comunes, de tractaments especialitzats, cuina, administració i instal·lacions de serveis generals. Està previst que les obres finalitzin a principis del 2018.

El projecte d’ampliació de serveis de La Muntanyeta donarà resposta a una necessitat urgent, ja que el centre actual es troba al límit de la seva capacitat, sense poder atendre les demandes que sorgeixen de part de les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.

Segells de reconeixement d'administració oberta