Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2018 Cursos de formació per a persones cuidadores

Cursos de formació per a persones cuidadores

Cursos de formació per a persones cuidadores

Tindran lloc el maig, juny i novembre
21/05/2018La Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores de Tarragona, impulsada per la conselleria de Serveis a la Persona de l'Ajuntament, ha organitzat tres cursos de formació sota el títol "A tu, que em cuides", els quals tractaran les temàtiques següents: "Quan tu no hi siguis", "No vull patir" i "El pensament alegre".

Els cursos van dirigits a persones cuidadores, familiars de persones dependents, treballadors familiars i professionals i estudiants de l'àmbit de la dependència. Les conferències s'impartiran els mesos de maig, juny i novembre.

  • Quan tu no hi siguis. Fòrmules per a la tutela a càrrec de Rosa Mercadé, treballadora social del Servei Municipal de la Discapacitat. Dia i ubicació: 23 de maig al Centre Cívic Torreforta i 30 de maig a la Sala Kesse TGN. Horari: 17.30 a 18.30 h. Inscripcions en aquest enllaç.
  • No vull patir. El dret a morir dignament, un dret humà a càrrec de Neus Gimeno i Marta Allue, voluntaries de DMD. Dia i ubicació: 13 de juny al Centre Cívic Torreforta i el 20 de juny a la Sala Kesse TGN. Horari: 17.30 a 18.30 h. Inscripcions en aquest enllaç.
  • El pensament alegre. Mindfulness per a cuidar-se a càrrec de Judit Asensio, psicòloga del SIAD. Dia i ubicació: 7 de novembre al Centre Cívic Torreforta i el 14 de novembre a la Sala Kesse TGN. Horari: 17.30 a 18.30 h. Inscripcions en aquest enllaç.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta