Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2018 Dissabte al matí la plaça de Corsini acollirà la III Festa dels Drets dels Infants

Dissabte al matí la plaça de Corsini acollirà la III Festa dels Drets dels Infants

Dissabte al matí la plaça de Corsini acollirà la III Festa dels Drets dels Infants

Amb motiu de la celebració del Dia Universal de la Infància i l'Adolescència
22/11/2018

De 10 a 13 h aquest espai del centre de la ciutat acollirà actuacions musicals a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Tarragona, una mostra de dansa a càrrec d’Adele Dance Art Studio i la companyia All My Ladies, la mostra de jocs gegants tradicionals de fusta Jogantonsts, tallers de manualitats, pinta-cares i robòtica i una exposició dels drets dels infants i els adolescents.

A les 12 h tindrà lloc la lectural del Manifest sobre els drets dels infants, elaborat pels representants del Consell Municipal d'Infants de Tarragona. La jornada acabarà amb ball, coca i xocolata per a tots els participants.

A més, la festa servirà per celebrar el desè aniversari de la posada en funcionament de la targeta de transport escolar (TTE), que ofereix transport gratuït als autobusos municipals per als infants de 4 a 16 anys empadronats i escolaritzats a Tarragona.

La festa d'aquest dissabte posarà fi a una setmana d'activitats, en què el manifest s'ha llegit a totes les classes del cicle superior de primària de la ciutat. Els centres cívics de la ciutat han acollit cada dia a la tarda, amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer, la lectura de contes amb perspectiva de gènere.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant