Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2018 Jornada de celebració dels 30 anys de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Municipal

Jornada de celebració dels 30 anys de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Municipal

Jornada de celebració dels 30 anys de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Municipal

El Dr. Ferran Casas pronunciarà la conferència "Els EAIA a la multifacètica història de la protecció a la infància a Catalunya"
07/12/2018


El dimarts 11 de desembre se celebrarà, a Casa Canals, una jornada de balanç i reconeixement als 30 anys de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència Municipal. Aquest servei es va iniciar l'any 1988 i treballa per prevenir, diagnosticar i fer el seguiment dels infants i adolescents de 0 a 18 en situació de risc greu o desemparament.

La Jornada s'iniciarà a les 9.30 del matí amb l'obertura per part de l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i la cap del Servei d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de Tarragona de la Generalitat, Maria Isabel Carrasco. A les 10, el Dr. Ferran Casas pronunciarà la conferència "Els EAIA a la multifacètica història de la protecció a la infància a Catalunya", després hi haurà tallers de treball entre els participants i a les 14 hores, la consellera de Serveis a la Persona de l'Ajuntament, Ana Santos, clourà la jornada.

L'EAIA municipal de Tarragona depèn orgànicament de l'IMSST de Tarragona i funcionalment del SAIA/DGAIA, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta