Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2020 Arriben els casals d'estiu municipals, del 29 de juny al 31 de juliol

Arriben els casals d'estiu municipals, del 29 de juny al 31 de juliol

Arriben els casals d'estiu municipals, del 29 de juny al 31 de juliol

S'ofereixen 170 places, adreçades a infants de 3 a 12 anys, repartides en set espais de la ciutat
17/06/2020

Amb motiu de les vacances d’estiu i per garantir el dret al lleure dels infants, l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona organitza al llarg de cinc setmanes, del 29 de juny al 31 de juliol, els casals d’estiu amb una oferta de 170 places adreçades a infants entre 3 i 12 anys.

Hi haurà set casals distribuïts en les tres zones de la ciutat. La seva ubicació serà la següent:

  • Zona centre (Escola Saavedra, Escola de Música i barris marítims —pendent de concretar—). 
  • Zona ponent (Escola de Torreforta i Escola de Bonavista).
  • Zona nord (Escola Sant Pere i Sant Pau i Escola Marcel·lí Domingo).

Les activitats es desenvoluparan de dilluns a divendres principalment a les escoles però també en altres espais oberts, ja siguin zones verdes o platges i instal·lacions esportives. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores.

Enguany el centre d’interès dels casals serà “Siguem el canvi que volem veure al món!”. Els infants aniran descobrint setmana rere setmana com poden aportar el seu granet de sorra per tal de fer del planeta un lloc millor per viure-hi. La Gaia (l’àvia Terra), els guiarà amb els seus superpoders. La gestió dels casals municipals anirà a càrrec de la Fundació Pere Tarrés.

Els Casals tenen una durada de cinc setmanes amb un import total de 125 euros (25 euros per setmana). Les inscripcions seran preferentment de cinc setmanes i, com a mínim, de dues setmanes al llarg del desenvolupament del Casal. Aquestes dues setmanes hauran de ser contínues.

El període d’inscripció i d’abonament de les quotes està obert fins al proper divendres, 19 de juny.

Els casals es desenvoluparan atenent a la normativa i les recomanacions establertes per la COVID-19 en el que fa referència a les activitats de lleure i casals d’estiu.

Per a més informació i inscripcions s’ha d’accedir a la pàgina web de l’Ajuntament: www.tarragona.cat/casals-estiu.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta