Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies Serveis a les persones Notícies 2020 Els supermercats Spar engeguen una campanya solidària de recollida d'aliments

Els supermercats Spar engeguen una campanya solidària de recollida d'aliments

Els supermercats Spar engeguen una campanya solidària de recollida d'aliments

La mateixa empresa també farà una aportació extraordinària de productes a l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona per als projectes per a persones sense recursos
Els supermercats Spar engeguen una campanya solidària de recollida d'aliments Cartell promocional de la campanya de recollida d'aliments.
08/04/2020

Els set supermercats Spar que estan distibuits per Tarragona comencen aquest dimecres una campanya que es perllongarà fins al 18 d'abril per recollir aliments per a les persones sense recursos, que seran destinats als diferents centres de distribució de Càritas Interparroquial de la nostra ciutat.

L'Empresa Municipal de Transports s'encarrregarà de recollir els aliments dels diferents establiments Spar i els transportarà al centre de Càritas per a la seva distribució. Aquest trasllat es farà amb treballadors voluntaris de l'EMT.

Els establiments Spar on es podran donar aliments per a Càritas estan ubicats als següents llocs:

  • Carrer Pere Martell, 56-58.
  • Edifici Coll de Lilla de Sant Pere i Sant Pau.
  • Carrer Pin i Soler, 38.
  • Carrer Josep Carner, 5.
  • Carrer Jaume I, 2-8 amb Ramón y Cajal, 6.
  • Carrer de la Unió, 21.
  • Carretera Santes Creus, Els Pallaresos.

D'altra banda, la cadena de supermercats Spar farà una aportació extraordinària d'aliments a l'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) per donar suport als projectes que s'estan portant a terme i fer front als efectes de la situació excepcional que està provocant l'alerta sanitària pel coronavirus.

Segells de reconeixement d’administració oberta